Üstü örtülü olaylar açığa çıkacak

Akrep Burcunda dolaşan Ay, öğle üzeri Venüs’ü uyandıracak ve iyi duygular canlanacak.

Özellikle zirvede olanların estetik duyguları ve güzel isteklerini ortaya koyacaklarını işaret eden gökyüzünün konumu akşama doğru düşüncelerin derinleşeceğini gösteriyor. Güneş-Uranüs arasındaki sert etkileşim ise, beklenmedik değişikliklerin meydana geleceğini ve son derece etkileyici olacağını işaret ediyor. Gizli kapaklı durumların ve üstü örtülmüş olayların ortaya çıkmasıyla birlikte inanç ve felsefenin değişmesi mümkün.

Çocuklarınızı anlamanız gerekiyor

Keşke mektubunu yayınlayabilseydim. Fakat çocuğu ile iletişim kuramadığını söyleyen ve çok endişelendiğini bildiren bir anne olduğunu belirtmekle yetinmeliyim.

Sanırım çocuğu ile ciddi endişeleri olan pek çok anne benzer durumda ve çocuklarıyla ilgili yardıma ihtiyaçları var. Genel olarak hayal gücü son derece kuvvetli olan bu çocukların yaratıcı duyguları ve algılamaları çok farklı olduğu için onları anlamak ve doğru iletişim kurabilmek zor.

Bu çocukların ortak özelliklerinden biri burcu ne olursa olsun son derece zekiler. Çok hızlı kavrıyorlar ve onların algılama biçimini ise biz anlayamıyoruz. Özellikle Neptün-Uranüs kavuşumunda doğmuş olan çocuklar (1988-1998) yaratıcı zekalarını hangi alanda ve ne şekilde açığa çıkaracaklarını belirlemek ve onları doğru yönlendirmek için öncelikle iletişim kurmayı başarmak gerekiyor. Onların müthiş yaratıcı enerjiye sahip olduklarını bilmeli ve kendinize uydurmaya çalışmaktan vazgeçmelisiniz.

Üstelik sahip oldukları bu enerjiyi kullanmayı başaramadıkları zaman ciddi sorunlar ortaya çıkar. Doktorların yardımcı olabilmeleri de bu noktada hayli zor. Çünkü çok özel çocuklardan söz ediyoruz. Böyle bir durumda öncelikle anne ve babaların kendilerini eğitmeleri gerekiyor.

Mesela bu mektubun sahibinin öncelikle çocuğun yeteneklerini anlamaya çalışması ve korkmak yerine doğal bir yeteneğe sahip olduğu duygusunu yansıtması gerekiyor. Bu çocukların aynı zamanda anne-babalarını eğittiğini, değişen çağa uyum sağlama aracı olduklarını unutmayın. Kendinizi eğitin, düşünce biçiminizi değiştirip çocukları anlamaya çalışın.
Yazarın Tüm Yazıları