Ufukta evlilik var

VIP Turizm ve Organizasyon şirketinin sahibi Ceylan Pirinçcioğlu’nun özel hayatında her şey yolunda...

Pirinçcioğlu, iki aydır Zuhal Kırmaç ile birlikte. İlişkisinin çok da güzel gittiğini söyleyen Ceylan Bey’in yakınları, onun yeniden nikah masasına oturmasının sürpriz olmayacağı görüşünde.

Yemeğe sevgilisiyle geldi

Selin Fadıllıoğlu, dört aydır TEB’in (Türk Ekonomi Bankası) ortağı olan Çolakoğlu ailesinin genç kuşak temsilcisi Mehmet’le birlikte... Sevgililere önceki akşam Osman-Serra Merzeci çiftinin Zeyrekhane Restaurant’ta verdiği iftar yemeğinde rastladım. Selin Fadıllıoğlu, anne-babası Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çiftinin hemen ardından geldiği restoranda, sevgilisi Mehmet Çolakoğlu’nu aile dostlarıyla tanıştırdı.

Çizgi dışına çıkmıyor

Mustafa Koç, giyimde İngiliz stilinden şaşmaz. Çift yırtmaçlı, kapaklı cepli ceketler, dar paçalı kumaş pantolonlar ve bağcıklı ayakkabılar, gardırobunun vazgeçilmez parçalarıdır. Spor giyimle arası yoktur. Ama önceki gün Osman-Serra Merzeci çiftinin Unkapanı’ndaki Zeyrekhane Restaurant’ta verdiği iftar yemeğinde kuralları biraz esnetti. Blue jean pantolon, kahverengi süet botlarla nispeten spor bir şıklık sergileyen işadamı, buna rağmen lacivert ceket detayını atlamayarak genel çizgisini korumuştu.

Sağlığına kavuştu

Erkan-Asuman Yolaç çifti için kötü günler geride kaldı. Kendisini uzun süre yatağa bağlayan hastalığı yenip eski sağlığına kavuşan Erkan Bey’e geçmiş olsun dileklerini iletenler arasında Gül Ergi ile hayat arkadaşı Yücel Mergen de vardı.

Çeşme’de bayram keyfi

Sheraton Çeşme’nin Yeniden Doğuş Merkezi’nde uygulanan özel SPA bakım paketleriyle, misafirler hem yaz yorgunluğunu üzerlerinden atıyor, hem de şehir hayatının yorucu atmosferinden kurtularak streslerini yenebiliyorlar. Şeker Bayramı’nda Sheraton Çeşme’de termal keyfini yaşamak isteyenler için, kişi başı gecelik 145 YTL’den başlayan fiyatlarla özel paketler hazırlandı. Üstelik bayramın ikinci günü otelde Deniz Seki ve Ahmet Özhan’ın programı var.

Cumhuriyet Rallisi start alıyor

28-30 Ekim tarihleri arasında Süzer Plaza S Mall ana sponsorluğunda, Klasik Otomobil Kulübü tarafından ‘S Mall Cumhuriyet Rallisi’ düzenleniyor. Yarışmacılar 28 Ekim’de Süzer Plaza avlusunda buluşacak, Mio Restaurant’da öğle yemeği yiyecek, ardından da yarış için otelin önünden Silivri Klassis Otel’e doğru yola yola çıkacaklar.
Yazarın Tüm Yazıları