Trump’ın eğlencesi ondan sorulacak

İzzet Çapa, önümüzdeki yıl faaliyete geçecek olan Trump Towers İstanbul-Şişli’nin içinde yer alacak tüm restoran-bar, cafe ve eğlence mekanlarının koordinatörlüğünü üstlendi.

Duyduğuma göre bu iş için Çapa’nın adını öneren, Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump’mış. Trump Towers’taki ortağı Burak Duruman ile anlaşma imzalamak için İstanbul’a geldiğinde İzzet Çapa’nın adını vermiş genç Trump...

Bu teklifi hiç düşünmeden kabul eden İzzet Çapa, şu sıralar ekibiyle birlikte New York’un altını üstüne getirmekle meşgul... Orada yeni mekánlar, yeni fikirler arayan başarılı işletmeci, önümüzdeki hafta İstanbul’a dönecek ve vakit kaybetmeden kolları sıvayacak. Önümüzdeki aylarda çok yoğun bir tempoya girecek olan Çapa’nın, İstanbul gecelerinin klasik adreslerinden biri haline gelen Cahide’yi işletmeye devam edip etmeyeceği ise şimdilik merak konusu...

Tek yumurta ikizi

Emre Ergani’nin nişanlısı Şebnem Işık, ikiz kardeşi Meltem ile Bodrum’da buluştu. Meltem Hanım, geçtiğimiz günlerde tatil için tek yumurta ikizi Şebnem Işık’ın yanına gitti... Birbirlerine kopya gibi benzeyen kardeşler arasındaki tek fark saç renkleri. Meltem Hanım sarı rengi tercih ederken, Şebnem Işık yıllardır koyudan vazgeçmiyor. Bu sayede ikizleri birbirinden ayırmak da kolaylaşıyor.

Öner Evez’in Kazakistan çıkarması

Meridyen Uluslararası Fuarcılık tarafından Kazakistan-Almaata’da düzenlenen Kazfashion Moda ve Tekstil Fuarı’nın üçüncüsü, 25-28 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Türk moda ve tekstil sektörünün büyük ilgi gösterdiği fuarın açılış ve marka seans defileleri Türkiye’nin en ünlü koreograflarından Öner Evez tarafından gerçekleştirildi. Şenay Akay ve Ece Sükan gibi başarılı mankenlerin görev aldığı defileler, fuara damgasını vurdu.

Çapa farkı

Türkbükü’nde tatil yapıp da bikiniyle görüntülenemeyen tek isim Şebnem Çapa’dır herhalde... İki çocuk annesi Şebnem Hanım, gayet fit bir vücudu olmasına rağmen bikiniyle görüntülenmemek için olağanüstü çaba sarf eder. Bu çabalarının karşılığını alan ve bikinili tek kare görüntü vermeyen Şebnem Hanım, geçtiğimiz gün eşi Celal Bey’le beraber, Kumm Otel’de düzenlenen plaj partisine katıldı. Üzerindeki beyaz tulumuyla, plajda bile zarafetin ve sade şıklığın temsilcisi durumundaydı...

Şarkıları ezbere biliyor

Sibel Can geçtiğimiz gece Rumeli Hisarı’nda konser verdi. Ünlü sanatçının hayranı olan, Jumbo’nun sahibi İrma-Nurhan Çıtak çifti de en ön sırada yerlerini almıştı. Sibel Can-Sulhi Aksüt çiftiyle ailece görüşen Çıtaklar’ın keyfine diyecek yoktu o akşam. Hatta dikkat ettim de, Nurhan Bey ünlü sanatçının tüm şarkılarına neredeyse kelimesi kelimesine eşlik etti.

Makyajsız dolaşmıyor

Antik A.Ş’nin sahibi Nurcan-Turgay Artam çifti de tatil için Bodrum’u tercih etti. Koyları tekneyle dolaşan çift, önceki gün Türkbükü açıklarına demirleyip kendilerini serin sulara bıraktı. Bir süre yüzdükten sonra tekneye çıkan Turgay Bey’in ilk işi telefona sarılıp İstanbul’daki işlerini kontrol etmek oldu. O sırada Nurcan Hanım ise eline aynasını almış, makyajını tazeliyordu.

Kazdağı’na çıktılar

Atilla Saral ile Alp Kırşan, geçtiğimiz günlerde Kazdağı’nın yolunu tuttu. Saral’ın inşaatı devam eden evinde kalan iki arkadaş, bu farklı tatil planının nedenini şöyle açıkladı: "Yoğun geçen sezonun ardından biraz dinlenmek ve İstanbul’un karmaşasından uzaklaşmak istedik. Yeni sezon tekliflerini sağlam kafayla değerlendirmek için de biraz yalnız kalmaya ve kafa dinlemeye ihtiyacımız vardı."

Yeni yat siparişi vermiş

Selim Hamamcıoğlu, yeni teknesi Cigarette ile Türkbükü sahillerini dolaşmaya başladı. Off Shore teknesinde eşi Marcella ile birlikte arkadaşlarını da ağırlayan Hamamcıoğlu, önümüzdeki sene için daha büyük ölçülerde bir yat siparişi vermiş duyduğuma göre...

Bu tatile ihtiyacı vardı

Tüm kültürleri ve insanlığı, müzik aracılığıyla ortak saygı, diyalog ve anlayışta buluşturmayı amaçlayan Drum (Dialog, Respect, Understanding Through Music) projesi kapsamında beraber turneye çıkan Ciclon ve Ozan Doğulu, ilk konserlerini Bodrum-Türkbükü’ndeki Lola Beach’te verdi. Konsere gelenler arasında Ozan Doğulu’nun eşi Ece Yosmaoğlu ile Drum’un kurucusu Zeynep Dereli de vardı. Çalan parçalarla neşesini bulan ve gönlünce dans eden Dereli, "Kısa da olsa tatile ihtiyacım vardı. Bu Bodrum gezisi bana iyi geldi" dedi.

Deniz yolu daha kestirme

Milli binicilerimizden İskender Pisak ile eşi Mehveş Hanım, geçtiğimiz hafta Bodrum-Gündoğan’daki evlerine gitti. Geçtiğimiz gün Zodiak bota atlayıp Türkbükü’ne inen çift, gün boyunca plaj plaj dolaşıp dostlarıyla hasret giderdi.
Yazarın Tüm Yazıları