Temkinli mi korkak mı ?

ERSUN Yanal, imza attığında, kulislerde onun ofansif futbolu sevdiği ve çok gollü Fenerbahçe maçları izleyeceğimiz falan konuşuluyordu.

Haberin Devamı

Nerdeee... Fenerbahçe’ye gelen hocalara biri iğne mi yapıyor acaba ki sürekli temkinli; hatta korkak futbol oynatılıyor.

LİGDE DE BÖYLE OLURSA...

Fenerbahçe, her ne kadar da önemli eksiklerle sahaya çıktıysa da yine de bu kadar sahasına çekilen, atak yapmaya neredeyse korkan bir takım beklemiyordum doğrusu. Böyle bir tabloda da doğal olarak Fenerbahçe kalecisi Mert sahneye çıktı ve harika kurtarışlarıyla, takımını kurtardı. Genel olarak bakarsak, o bildiğimiz Fenebahçe, Galatasaray maçlarının atmosferinden de eser yoktu... Umarım bu durum ligde de böyle olmaz.

MELO DA OYUNDAN ATILMALIYDI

Bir parantez de hakemlere: Ne yazık ki hiç de hazır görünmüyorlar. Bülent Yıldırım’ın özellikle Melo’nun Alper’e yaptığı sarı kartlık hareketi çalmayarak, ikinci sarı karttan atılmasını es geçmesi hiç adil değildi. Maçın hakkı Galatasaray’ın olsa da 10 kişi direnen Fenerbahçeli futbolcuları da mücadelerinden dolayı kutlamak gerek. Fakat Gökhan Gönül’ün yokluğunda, Galatasaray’ın da tıpkı Salzburg gibi ataklarının çoğunu M.Topuz’un bölgesinden yapması ve golü de oradan bulması dikkat çekti.

TOP5

Haberin Devamı

1-Alkışlık, Süper Kupa organizasyonu.
2-Mert Günok’un ve Muslera’nın müthiş performansları.
3-Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının anlayamadığım tribün yerleşimi.
4-Bruno Alves’in gördüğü gereksiz kırmızı kart.
5-Ersun Yanal’ın hatalı kadro seçimi.

MAÇIN İKİ ADAMI

Mert Günok - Muslera

Yazarın Tüm Yazıları