Tanıştıkları yerde nişanlandılar

Tarhan Telli, bir yıl önce Avusturya’da kayak yaparken tanıştığı Aylin Yılmaz’la nişanlandı.

Haberin Devamı

Hollywood yapımı “The Expendables 3” (Cehennem Melekleri 3) filminin başrol oyuncuları Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren ve Wesley Snipes’a tasarladığı motosikletlerle ünü Türkiye sınırlarını aşan TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli, sürpriz bir şekilde nişanlandı. Avusturya’nın ünlü kayak merkezi İnsburg’da tanıştığı Aylin Yılmaz’a ertesi gün ‘Ben seninle evleneceğim’ dediğini söyleyen Telli, bir yıl sonra ilk tanıştıkları yerde nişan yüzüğü taktı. Tarhan Telli, eğitimini Avusturya’da sürdüren Aylin Yılmaz’la eylül ayında İstanbul’da gerçekleşecek düğünle evleneceklerini söyledi.

Boat Show

Deniz ve tekne tutkunu olan Koç Holding’in Onursal Başkanı Rahmi Koç, geçen hafta sonu CNR Avrasya Boat Show’u ziyaret etti. West Marine standını ziyaret eden Koç, West Marine Türkiye Genel Müdürü İlkim Sancaktaroğlu’nu tebrik etti.

Haberin Devamı

Evli mutlu çocuklu

Oyuncu İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu, geçtiğimiz aylarda Amerika’da sürpriz bir şekilde evlenmişti. Çift önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Mutlu’nun ilk eşi Tufan Kulaberoğlu’ndan olan kızı Nazlı’nın da eşlik ettiği çift, objektife poz verdi.

Gurmeler buluştu

Tüm dünyada binlerce üyesi bulunan Chaine Des Rotisseurs’ün Türkiye’deki üyeleri, Frankie İstanbul’da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Modern pişirme teknikleri ile Ege ve Akdeniz lezzetlerini aynı mutfakta buluşturan Frankie İstanbul’un Yunan asıllı şefi Symeon Triantafyllou, Chaine Des Rotisseurs üyeleri için iddialı bir menü hazırladı.
Ödüllü yemek
İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin de katıldığı yemekte Chaine Des Rotisseurs’ün Türkiye Başkanı Mohamed Hammam’ın da doğum günü kutlanırken, şef Symeon Triantafyllou, Frankie İstanbul’un Genel Koordinarörü Ayşem Saraçoğlu ve Frankie İstanbul Sommelier Serdar Kömbe’ye birer plaket verildi.

Kalamata Yunan basınında

Erol Kaynar ile Varol Kaynar’ın sahibi olduğu Eksen Grup bünyesinde hizmet veren Akaretler’deki Kalamata Restaurant, Yunanistan’ın en yüksek tirajlı gazetesi Eleftheria’da yer aldı. Haberde, işletmeciliğini Emre Bolat’ın üstlendiği Kalamata’nın Türk-Yunan karışımı yemekleri ve Kosta&Tuba’nın eğlencesine yer verildi.

Haberin Devamı

Müziğin duayenleri

Eğlence sektörünün başarılı isimlerinden Emre Ergani, Nişantaşı’ndaki Park Şamdan’ın içinde açtığı & The Bar’la İstanbul gecelerine geri dönmüştü. İstanbul’un ilk Japon restoranı Ninja Sushi ile işbirliği yapan Ergani, şimdi de salı, perşembe ve cumartesi günleri, müdavimlerini müziğin duayenleri Mehmet Garan ve Cüneyt Kurt’la buluşturacak.

Yazarın Tüm Yazıları