Stresten saçlar döküldü

Ünlü modacı Arzu Kaprol, önceki gün Paris Moda Haftası kapsamında bir defile düzenledi.

Haberin Devamı

Kaprol’ün “Geleceğin Arkeolojisi” adlı koleksiyonunu tanıttığı defileyi izleyenler arasında yaşamını Paris’te sürdüren Cem Uzan ile sevgilisi Derin Mermerci de vardı. Hem Türkiye aleyhine açtığı 170 milyar dolarlık dava, hem de eşi Alara Uzan ile boşanma davası devam eden Cem Bey’in saçlarının döküldüğü dikkat çekti. Düne kadar saçlarında beyaz bile olmayan Cem Bey, anlaşılan davadan davaya koştururken epey stres yapmış...

Şeneş için düet yaptılar

İşletmeci Celal Çapa, annesi ünlü söz yazarı Fikret Şeneş’in 90’ıncı yaş günü için önceki akşam sahibi olduğu Karaköy Liman Lokantası’nda sürpriz bir parti düzenledi. Gecede sahneye çıkan Ajda Pekkan, sözleri Şeneş’e ait “Kimler Geldi Kimler Geçti” adlı şarkıyı seslendirdi. Oyuncu Demet Akbağ da sahnede Pekkan’a eşlik etti.

Haberin Devamı

Armatör kocaya ‘gemi’ pasta

Sibel Barış, geçtiğimiz günlerde nikâh masasına oturduğu armatör Erkan Selah’ın 54’üncü yaş günü için önceki gece Gayrettepe’deki Zorba’yı kapattı. Barış, Selah için ayrıca yat şeklinde bir pasta hazırlattı. Doğum günü pastasını eşi ve annesiyle birlikte kesen Erkan Bey, daha sonra mekânda sahne alan Göknur’un şarkıları eşliğinde tabak kırarak sirtaki yaptı.

Kırmızılı kadınlar

Kırmızı renkteki üniformaları yöresel geleneklere göre tasarlanan ‘kırmızılı kadınlar’, Kempinski Otelleri’ne gelen misafirleri lobide karşılıyor, kişisel tercihlerini kaydederek onlara her alanda rehberlik ediyor. Ayrıca kente ilk kez gelenlere gezilecek yerler, popüler restoranlar öneriyor, evlilik yıldönümlerini kutlayanlara da özel yemekler organize ediyorlar.

Yeni yüzüyle hizmete açıldı

Taksim’deki Gezi Hotel Bosphorus, yenilenmiş yüzüyle kapılarını açtı. Açılış davetine Atay Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Atay, eşi Zerrin Atay ve oğlu Can Atay ev sahipliği yaptı.

Dinozorlar İstanbul’a geliyor

Dünyanın en önemli bilim ve araştırma merkezlerinden Natural History Museum’un organize ettiği “Dinozorlara Yolculuk” sergisi, İstanbullu sanatseverler ile buluşuyor. 65 milyon yıl önce nesilleri tükenen dinozorların hayatlarına dair izlerin görülebileceği sergi, 10 Nisan’a kadar Torium Alışveriş Merkezi’nde olacak.

Haberin Devamı

10 kadına ödül

OHT Peptide markası, Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Sofo Otel’de bir etkinlik düzenledi. Ev sahipliği OHT Peptide CEO’su Kevin Passey, Özlem Acar ve Korcan Acar’ın, organizasyonunu ise Ayşe Azizoğlu’nun gerçekleştirdiği etkinlikte genç kalmayı ve sağlıklı yaşamayı başaran 10 kadına ödül verildi. Ödülleri Erkan Özerman dağıttı.

Şampiyon oldular

Dünya Offshore Şampiyo-nası’nda mücadele eden, Saruhan Tan ve Kerim Zorlu’dan kurulu YKM Sport takımı, dünya şampiyonu oldu. Ödül töreni, Monaco’nun ünlü Salle des Etoiles salonunda yapıldı. Yarıştaki tek Türk takımı olan YKM Sport, Türk bayrağını göndere çektirdi.

Yazarın Tüm Yazıları