Sosyetik güzellerin sayısı neden azaldı

Geçtiğimiz gece Grand Cevahir Otel’de düzenlenen Miss Turkey 2004 yarışmasına mankenler, geçtiğimiz yılın güzelleri, oyuncular, sunucular, talk show’cular ve modacıların da arasında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Cemiyet hayatından ise geçmiş yıllara oranla katılanların sayısı azdı. Yarışma eski şaaşasından da uzaktı. Star TV’nin düzenlediği yarışmalara eskiden Shakira ve Ricky Martin gelmişti. Bu yarışmada Gipsy Kings gelecekti ama o da olmadı. Gecede, cemiyet hayatından göze çarpan sadece Eda Taşpınar ile Siren Ertan’dı. Taşpınar giydiği siyah elbiseyle, Ertan da sarı ve tonlarının ağırlıkta olduğu elbisesiyle tescilli güzeller arasında hemen fark edildi. Sevgilisi Nurettin Hasman’la geceye katılan Taşpınar ile sevgilisi Gökhan Çarmıklı ile yarışmayı izlemeye gelen Ertan, geceyi en son terk edenler arasındaydı.

Haftada bir suşi kürü!

İlerleyen yaşına rağmen güzelliğinden bir şey kaybetmeyen Nükhet Duru, bakımına ve formuna çok dikkat ediyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösterdiğini her fırsatta dile getiren sanatçı Divan Hai Sushi’nin de müdavimlerinden. Geçtiğimiz gün yine aynı mekanda karşılaştığım Duru, suşi şefi Kenji’nin hazırladığı suşi ’leri afiyetle yiyordu. Formunu dengeli beslenmeye borçlu olduğunu söyleyen Nükhet Hanım, ‘Haftada bir günü kendime ayırıyorum ve Divan Hai Sushi’de şef Kenji’nin hazırladığı suşi’leri yiyorum. Hatta suşi yapımını da ondan öğrendim. Artık bana gelen konuklarıma da suşi ikram etmek niyetindeyim’ dedi.

Swissotel’de müzayede

Alif Art Antikacılık A.Ş, 9 Mayıs pazar günü Swissotel The Bosphorous Balo Salonu’nda ‘Osmanlı ve Karma Sanat Eserleri Müzayedesi’ni gerçekleştirecek. Osmanlı hat ve Tekke kültürü örnekleri, gümüş, tombak, tekstil, Tophane, mine, Beykoz cam, Kütahya ve İznik seramik sanatlarının seçkin eserleri, Osmanlılar’ın zevkine ve beğenisine uygun olarak üretilmiş Viyana Meissen porselenler, Çin porselen sanatının en güzel bleu-blanc ve celadon çeşitleri, oryantalist ressamların tablolarından seçmeler, başlangıçtan bugüne Türk resim sanatının özgün yapıtları, Namık İsmail Bey’in aile fertlerinden gelen dokuz eserlik özel koleksiyon bu müzayede kapsamında açık artırmayla satılacak. Elde edilecek gelirin bir kısmı Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışlanacak.

Hazırlıklar tamam

Bodrum Türkbükü’nde bu yaz farklı bir rüzgar esecek. Melek Boz’un yerini alan İzzet Çapa, burayı Ali Sayar’ın işletmeciliğine bıraktı. Sayar iskeleyi büyüttü, mönüyü değiştirdi. Gündüz beach, gece ise restoran olarak hizmet verecek People Türkbükü... İzzet’in sağ kolu Rose Kar da İstanbul’dan gelen müşterilerine kusursuz hizmet için Bodrum’da olacak bu yaz... Ali Sayar diğer taraftan işletmeciliğini yaptığı 13’te de Kenan Doğulu ve Serdar Ortaç’ın dönüşümlü olarak sahneye çıkacağını belirtiyor ve ‘Açılış 25 Haziran’da’ diyor.

Yaşını göstermiyor

Billur Kalkavan geçtiğimiz gece Grand Cevahir Otel’deki güzellik yarışmasını izledi. Kalkavan’ın boynundaki ay yıldızlı madalyon ile ay yıldızlı kolye dikkat çekti. Milliyetçiliğini ön plana çıkartan aksesuvarları ve leopar desenli göğüs dekolteli elbisesiyle 40 yaşındaki Billur Kalkavan yaşını hiç göstermiyordu.

Kalkavan’ın Haydar Dümen’le ortak bir televizyon projesi üzerinde çalıştığını da ekleyelim...

Su’da yaz hazırlığı

Geçen yıl olduğu gibi, 2004 yaz sezonuna da damgasını vurmaya hazırlanan Hillside Su, geçtiğimiz 23 Nisan bayram tatilinde hem eğlencenin, hem dinlencenin tek adresiydi... Otel, büyük şehrin stresi ve kasvetli havasından biraz uzaklaşıp eğlenmek, dinlenmek, plajda güneşlenmek, müzik eşliğinde dans edip coşmak, içkilerini yudumlayarak keyifli bir tatil geçirmek isteyenlerin akınına uğradı...

Tanyeli Keops’da

Tanyeli ve Fatih Ürek bu hafta sonundan itibaren haziran ayına kadar Etiler Keops’ta sahneye çıkacak. Ünlü oryantal, Ürek’ten önce sahneye çıkıp yarım saat sürecek şovuyla izleyicilere keyifli dakikalar yaşatmayı umduğunu söylüyor. Geçtiğimiz gece Ataköy Marina’daki balıkçı ‘Marina Terace’da rastladığım Tanyeli, yaptığı ekstra anlaşmalarıyla şimdiden tüm yazı doldurduğunu söyledi.

Babasının oğlu

Ünlü organizatör Özcan Sandıkçıoğlu, işlerini oğlu Can Sandıkçıoğlu’na devretti. Eşi Ayça Dinçkök’le evlerini ayıran Can Sandıkçıoğlu, Miss Turkey Güzellik Yarışması’nı organize etti son olarak. Ve geçtiğimiz gün düzenlenen yarışmaya babasını da getirip yaptığı işi gösterdi...
Yazarın Tüm Yazıları