Simitli şerbetli tanıtım

Beyhan Bağış, Anadolu’nun kültürel zenginliklerini yeni kuşaklara aktarabilmek amacıyla oluşturduğu dekorasyon markası Anatoli’nin Addresistanbul’daki mağazasında konsolos eşlerine davet verdi.

Haberin Devamı

Evladiyye, Klasikler, Devr-i Alem adlı üç koleksiyonun tanıtıldığı davette, objelerin bazılarının yapımında kullanılan kakma tekniği de canlı olarak gösterildi. Davetlilere simit ve peynirden oluşan bir kahvatı sunumu yapıldı, lokum ve şerbet ikram edildi.

Fransız eş de geldi

Davette, Fransa İstanbul Başkonsolosu Herve Magro’nun eşi Maria Magro, Japonya’nın İstanbul Başkonsolosu Katsuyoshi Hayashi’nin eşi Yuko Hayashi ile objektife poz verdi.

Sokak köpeklerini beslediler

İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı önceki gün trafikle birlikte tüm hayatı da felç etti. Kendileri de birer köpek sahibi olan Sibel İlkiz ve Seval Birinci, önceki gün Bebek’teydi. İkili, Bebek Parkı’ndaki sokak köpeklerinin karnını doyurdu.

On-line alışverişe canlı defile

Haberin Devamı

L’Atelier d Existence adlı markasıyla ürettiği Haute Couture tasarımlarla adından söz ettiren Günsel Ülkü, Nişantaşı’ndaki mağazasından sonra şimdi de internette kendi adını taşıyan “www.gunselulku.com” isimli bir online alışveriş sitesi açtı. Ülkü, W Otel’de düzenlediği bir defile ile ‘Forever Young’ adlı tişört koleksiyonunu da önceki gün tanıttı.

Tatlı düğün

Karaköy Güllüoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Güllü’nün kızı Ebru Güllü, Onur Abanoz ile evlendi. Evlilik öncesi 21 Wow Otel’de yapılan kına gecesine birçok ünlü isim katıldı. Davette, sıra gecelerinin ünlü ismi Zekeriya Ünlü ve TRT sanatçısı İsmail Özkan sahneye çıktı. Kına gecesinden sonra Giresun Amazon Otel’de yapılan düğünden sonra yeni evliler Sapanca Richmond Otel’de balayına çıktı.

Charlize Theron’un seçimi

Oscar’lı oyuncu Charlize Theron, Amerika’da 11. yılını kutlayan mücevher evi Gilan’ın tasarımıyla objektif karşısına geçti. Moda dergisi W için poz veren Theron, güzelliğini Gilan’ın Heritage koleksiyonuna ait yüzükle tamamladı.

Yazarın Tüm Yazıları