Sevgiliye cip eşe çekici

Sevgilisi Gülay Kamaz’a cip hediye eden Bülent Çavuşoğlu, boşanmak üzere olduğu eşine ise kötü bir sürpriz yaptı, arabasını çektirdi!

Haberin Devamı

Bülent Çavuşoğlu’nun adı geçen yıl Ajda Pekkan’la aşk dedikodularına karışmış, eşi Tuğçe Eyilik de ihanete uğradığı iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Çiftin evliliği, 2010 yılında da Eyilik’in kocasının cep telefonunda Gülay Kamaz tarafından gönderilen aşk mesajlarını bulmasıyla sarsılmıştı.
Pekkan’la aşk yaşamadığını söylese de eşi tarafından terk edilen Bülent Bey’in Gülay Kamaz’la yeniden görüşmeye başladığını ve ikilinin mart ayının ilk haftalarında Uludağ’da baş başa tatil yaptığını daha önce yazmıştım.
Kamaz’a Bursa’daki bir galeriden 90 bin dolar değerinde Range Rover cip aldığı ortaya çıkan Bülent Çavuşoğlu, aynı günlerde eşi Tuğçe Çavuşoğlu’na kötü bir sürpriz yapmış. Tuğçe Hanım’ın kullandığı, çalıştığı şirket adına kayıtlı arabasını ondan habersiz çektirmiş.
Çocuğunu okula bırakan Tuğçe Çavuşoğlu, geri döndüğünde bulamadığı arabasının çekiciyle götürüldüğünü öğrenince çok sinirlenmiş ve Bülent Çavuşoğlu’nun Gülay Kamaz’a hediye ettiği cipin faturasını alarak dava dosyasına eklemiş...

Haberin Devamı

Milyoner eğlencesi

Palmali Şirketler Grubu’na bağlı Billionaire Club, İstanbul gecelerine yeniden “merhaba” dedi. 2012 yaz sezonunda Bodrum’da hizmet veren mekân, İstanbul’daki adresinde yenilenen yüzüyle kapılarını açtı. Açılış, İtalya’dan gelen biri pole dancer olmak üzere dört dansçı, bir çellist ve dört Billionaire kızının özel dans şovuyla renklendi. Geceye cemiyet ve sanat hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Ümit besleyen şarkılar

İzzet Çapa’nın sahibi olduğu, geçtiğimiz yaz “Cahide Harikalar Diyarı” bu kış “Cahide Gold” adıyla hizmet verecek. Mekanda bu akşam, Ümit Besen, yılların eskitemediği, “ümit besleyen” aşk şarkılarını seslendirecek.

Gangnam Style etkisi

Gangnam Style rüzgârı, Türkiye’yi de etkisi altına aldı. Güney Koreli şarkıcı PSY’nin ilginç dansı, Beşiktaşlı futbolcuların ardından iş ve sanat dünyasının ünlüleri arasında moda oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Atiye Sokak’taki Kav Butik’te Gangnam Style dansı yaparken gördüğüm oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy’dan sonra Alkoçlar Otelleri’nin sahibi Ender Alkoçlar da Boğaz’da PSY’nin figürlerini taklit ederek eğlendi. Kızı Aslışah Alkoçlar da ünlü işadamının fotoğraflarını çekip Instagram’da paylaştı.

Haberin Devamı

29 Florya’da

Ulus 29, Çubuklu 29 ve Beymen Brasserie gibi popüler adreslerin sahibi Metin Fadıllıoğlu’nun yeni konsepti “Walk-in 29”un ilk şubesi, Florya Aqua Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Fadıllıoğlu’nun Mine Türkantos ve Salih Karadağ’la birlikte hizmete soktuğu mekânın açılış davetine iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. İç dekorasyonu Zeynep Fadıllıoğlu yönetimindeki ZF Design tarafından yapılan Walk-in 29’un mönüsü ise Ulus 29’un şefi Mert Şeran tarafından hazırlanıyor.

1. yıl kutlaması

İşletmeciliğini Tarkan Ahmet’in yaptığı, Gayrettepe’deki Masquerade, birinci kuruluş yıldönümünü önceki gece kutladı. Radio Killer’ın performansıyla renklenen kutlama, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Tarkan Ahmet, mekânın ismine uygun olarak maske şeklinde hazırlanan pastayı Radio Killer ile birlikte kesti.

Haberin Devamı

Sporun yeni adresi

Ağaoğlu Turizm Grubu’nun şehir kulübü, spor ve yaşam merkezi MyClub, İstanbul’un Avrupa yakasında da hizmet vermeye başladı. Bahçelievler’deki şube, Ağaoğlu My Club Spor ve Yaşam Merkezleri Genel Müdürü Serhat Bingül’ün ev sahipliğinde düzenlenen partiyle açıldı. Ali Ağaoğlu ve Adnan Kılıç’ın da katıldığı partide 90 60 90 grubu performans sergiledi.

Yazarın Tüm Yazıları