Sevgililer Günü'nde kadınlara özel

Pakize SUDA
Haberin Devamı

Yarın 14 Şubat, yani ‘‘Sevgililer Günü.’’

Bugün size ‘‘Sevgiliyi elde tutmanın yolları’’nı anlatan faydalı bir yazı yazmayı düşünüyorum, ancak ‘‘çok bilseydin yanında sevgilin olurdu’’ dersiniz diye korkuyorum. Ama ben yine de yüzümü kızartıp yazacağım. Aşağıdaki önerilerimi harfiyen yerine getirirseniz sevgiliniz ya da kocanızla ömrünüzün sonuna kadar mutlu mesut yaşamamanız için hiçbir neden kalmayacaktır, bana inanın.

1. Erkekler doğal görünümlü kadınlardan hoşlanırlar; karşısına çıkarken asla saçınızı taramayın, makyaj da yapmayın, dişlerinizi fırçalamayın, bırakın doğal sarı olarak kalsınlar.

2. Sık sık işyerine baskınlar yapın. İnanın saatli saatsiz sizi karşısında görmek çok hoşuna gidecektir.

3. Sizin başka erkekler tarafından beğenilip beğenilmediğinizi çok merak ediyordur, bundan emin olabilirsiniz. Ara sıra başka erkeklerle çıkarak, erkekler tarafından ne kadar arzulanan bir kadın olduğunuzu, dolayısıyla ne kadar şanslı bir erkek olduğunu ona gösterin.

4. Her şeyi pazarlık konusu yapın, karşılığını almadan kuru bir öpücük bile vermeyin. Bu, sizin ekmeğini bacağından çıkaracak yetenekte bir tüccar olduğunuzu gösterecektir. Gerektiğinde ‘‘iş kadını’’ olabilecek bir eşe sahip olmak her erkeğin hoşuna gider.

5. Erkekler vahşi kadınları severler. Siz de öyle olun ve bunu ona her fırsatta gösterin. Diyelim onun eski bir kız arkadaşına rastladınız, selamlaştılar, hemen kızın yüzünü tırmalayın. Ya da işyerine gittiğinizde onu sekreteriyle konuşurken gördünüz, sekreterin saçlarını yolup eline verin.

6. Erkekler ilgi odağı olmaya bayılırlar. Yarım saatte bir işyerine telefon edip o anda ne yaptığını sorun, çok mutlu olacaktır.

7. Beraber alışverişe çıktığınızda her şeyin en pahalısını seçin, sizin elit biri olduğunuzu anlasın.

8. Onun ‘‘ak’’ dediğine siz ‘‘kara’’ deyin. Erkekler şahsiyetli, güçlü kadınları severler.

9. Her fırsatta anne babasıyla kavga edin. Çocukluğunda gençliğinde onlardan gördüğü baskıların acısını çıkardığınız için size minnettar kalacaktır.

10. Erkek arkadaşlarıyla hiçbir yere gitmesine izin vermeyin. O zaten istemiyordur ama yüzü tutmadığı için gitmek zorunda kalıyordur, onu bu dertten kurtardığınız için şükredecektir.

11. Asla televizyonda maç seyretmesine izin vermeyin. Heyecan ve stresin insan ömrünü kısalttığı malum, onu bu denli düşünmenizden çok duygulanacaktır.

12. Her buluştuğunuzda ‘‘Evlenelim’’ diye tutturun. Bunu sebat ve inatla yapın ve asla vazgeçmeyin. İstikrarlı insanı kim sevmez?

13. Ona daima sorular sorun, geçmişini, geleceğine ait planlarını, siz yanında yokken neler yaptığını, en önemlisi sizi ne kadar sevdiğini... Aklınıza ne gelirse sorun, meraklı kadına bayılır erkekler.

14. Her ne kadar sıska mankenlerden gözlerini alamasalar da, bakmayın siz onlara, erkekler aslında şişman kadınları severler. Durmadan yiyin, için, taa ki 100 kg. oluncaya kadar, sizi daha çok seveceğini göreceksiniz.

15. Onu şaşırtın. Mesela iş arkadaşları ve eşleriyle sade bir akşam yemeği yiyeceksiniz, otrişlere, tüylere bulayın kendinizi, her yerinizden bir şeyler sarksın, bir tek ziliniz eksik olsun elinizde. Ya da herkesin tuvalet, smokin giydiği bir davete eşofmanla gidin. Ne çılgın olduğunuzu görmek hoşuna gidecektir.

16. Onu sürekli başka erkeklerle kıyaslayın. Bu onu motive edecektir. Biliyorsunuz hayat her alanda sürekli rekabet etmeyi gerektiriyor, onu hayata hazırlayın.

17. Yaptığı hiçbir şeyi beğenmeyin, her şeyine kusur bulun. Sizin bu davranışınız onda insana ait en kötü duyguyu, ‘‘kibir’’i yok edecektir. Bu iyiliğiniz size, ‘‘Daha çok sevgi’’ olarak geri dönecektir.

18. Öpüşürken aynı anda başka bir işle de meşgul olun, mesela ayakta öpüşüyorsunuz diyelim, dirseklerinizi omuzlarına dayayıp, başının arkasında, ensesinin oralarda bir yerde örgü örebilirsiniz. Sizin ne maharetli olduğunuzu görmek hoşuna gidecektir.

19. Hediye alırken onun ufkunu genişletmeye, hayatına yenilikler katmaya, gizli kalmış duygularını ortaya çıkarmaya gayret edin. Mesela bir jartiyer hediye edin.

20. Randevularınıza her zaman geç gidin. Biraz sonra size dokunacak olmanın verdiği heyecanla sizi bekliyor olmak dünyanın en tatlı duygusudur; bu zevk dolu saatleri uzatmakla ona en büyük iyiliği yapmış olursunuz.

Yazının bundan sonraki bölümünü sadece sevgilisi ya da kocası olmayan kadınlar okusun lütfen.

Kızlar! Sıkın dişinizi, az kaldı. Bu tavsiyelerimi okuyan kadınlar bunu hayata geçireceklerdir muhakkak. Sonra ne olacak? Yeryüzünde buna dayanacak erkek olmadığına göre, hepsi eşlerini terk edip sapır sapır sokağa döküleceklerdir. Alın size yüzlerce erkek. Sevgililer Günü'nde size sevgili armağan ediyorum. Böyle promosyon nerede görülmüş? Daha ne yapayım sizin için? Bu kıyağımı da unutmayın.

mış muş köşesi

Özel uçak kiralayarak Çiller'in evine gül yağdıran DYP adayı karşılıksız çekten hapis yatmış.

Bu durumda milletvekilliği suya düştü, ‘‘Karşılıksız gül’’den evde yatacak.

Küçük bir genetik müdahale ile uslanmaz çapkınlar, dünyanın en sadık eşi haline geleceklermiş.

Her gün yeni bir müdahale, bu bilim adamları sonunda dünyayı heyecansız, tatsız, yaşanmaz bir hale getirecekler.

Alman kadın doğum gününü kocasının kafasını keserek kutlamış.

Karısından bir demet çiçeği esirgeyen kocalar duysunlar bunu, bakın elalem yaşgününü neyle kutluyor.

R.Kutan ‘‘Türkiye'nin zencileriyiz’’ demiş.

Evet, bir ‘‘kara’’lık sözkonusu ama aynı yerinizde değil.

Toplum evliliğe itiyormuş.

Teessüf ederim bu topluma; madem öyle beni neden ıskaladı?

İtalyan ajanlar, Apo yüzünden işinden olmuş.

Adam orada topu topu bir ay oturdu; burada onbeş senedir yapmadığını bırakmadı, kimsenin bir şeyden olduğu falan yok.

Yazarın Tüm Yazıları