Sevgili gitti adı kaldı

Ceri Benardete, eşi Monic Benardete vefat ettikten sonra Füsun Kara ile flört etmeye başlamıştı.

İkilinin ilişkisi iki ay önce bitti. Benardete, geçen hafta City’s AVM’de görüntülenmiş ve ertesi gün gazetelerde yanındaki kişinin Füsun Kara olduğu yazılmıştı. Fotoğraftaki kişiyi Kara’ya benzetmediğim için Benardete’yi aradım. Füsun Kara’dan ayrılalı çok olduğunu ve yanındaki arkadaşının adının Sevgi olduğunu söyledi. Ben de söylediklerini bu köşede yayınlamıştım. Benardete ve yeni sevgilisi Sevgi Hanım, daha sonra Mango’nun defilesinde ortaya çıktı. Ancak ertesi gün gazetelerde yine Benardete’nin yanındaki kişinin Füsun Kara olduğu yazıyordu. Bu durumdan şikayetçi olan Benardete, “Füsun gitti ama adı üzerime yapıştı” diyormuş.

Kick boks’çu anne

Melda Kamhi, Kosifler Otomotiv’in ortaklarından Sinan Kosif’le evlenerek bekarlığa veda etmişti. Bu evlilikten Melina adında bir kızı olan Melda Kosif, geçen yıl da Mayla adını verdiği ikinci çocuğunu kucağına almıştı. Hamilelik kilolarından kurtulmak için spor yapmaya başlayan Kosif, kick boks’a merak sardı. Antrenör eşliğinde antrenman yapan Kosif, fotoğraflarını da Instagram’da paylaştı.

Sarayda  hayırlı müzayede

İtalya Ankara Büyükelçisi Gianpaolo Scarante’nin eşi Barbara Scarante, bugün Beyoğlu’ndaki Venedik Sarayı’nda hayırlı bir iş için davet veriyor. Kız çocukların daha iyi bir eğitim almasını sağlamak için düzenlenecek davette, Lizay Pırlanta’nın özel tasarımları da satışa sunulacak. Ünlü antikacı Uğur Batur tarafından düzenlenen müzayededen elde edilecek gelir Üniversiteli Kadınlar Derneği’ne bağışlanacak.

Daldan dala Kiboş

Cahide Gold, canlı müzik geceleriyle Selami Şahin, Ümit Besen ve Bülent Ersoy’un da aralarında olduğu ünlü isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. Cahide Gold sahnesinin bu akşamki konuğu ise Kibariye olacak. Repertuvarıyla konuklarını hem şaşırtacak hem eğlendirecek olan Kibariye, ‘Daldan dala Kiboş’ adlı gecede arabeskten pop’a, cazdan, alaturkaya şarkılar seslendirecek.

Yazarın Tüm Yazıları