Senetler taraftarda!

BÖYLE günlerde yazı yazmak ne denli zordur, bilir misiniz? İşimiz, sahada futbol oynayanlar kadar güç..

‘‘Harç bitti, yapı paydos’’ denilen bir ortamda, siz eleştiri yapıyorsunuz.. O futbolcu sahada kim bilir neler düşünüyor, kafasında neler kuruyor? Bütün bunlardan ötürü, oyuncuları günlük eleştiriye tabi tutmak son derece yersiz olur..

F.Bahçe'de olumlu ya da olumsuz, sezona damgasını vuran oyuncular var.. İsterseniz, günlük eleştiri yerine genelini tercih ederek, bu oyuncuları gözler önüne serelim:

SEZONLUK DEĞERLENDİRME

Sezonun hakkını dört dörtlük verenler: Rüştü, Ümit Özat, Johnson.

Görevini yapanlar: Ogün, Z.Mirkoviç, Hakan, Serhat, Revivo, Ceyhun, Fatih, Ali Güneş, Oğuz, Mustafa, Abdullah, Yusuf.

Bekleneni veremeyenler: Rapaiç, Andersson, Lazetiç, Simao, Uche, Mert Meriç, Serkan, Ali Akdeniz, Oktay.

Diyarbakırspor'u kümede bırakan, üstün performanslarıyla bu takıma hayat veren Deniz, Celalettin, Şenol'un da hakkını yemeyelim.. Onlar, bu üç oyuncuyla beklediklerini buldular.. Ama, ne yazık ki, Rüştü, Ümit Özat, Johnson çapında üç oyuncusunun performansı, F.Bahçe gibi hedefleri büyük bir takımı arzusuna kavuşturamadı. Artık, bugünü unutma ve geleceği düşünme zamanı.. ‘‘Kızılcık şerbeti’’ iç, acını içine at, bu ortam seni daha da hırslandırsın.. Böylesine ‘‘gayeden uzak’’ maçta bile tribünlere 30 bin kişi geliyorsa, bu muhteşem taraftara ödenecek bir borç mutlaka olmalı.. Hem Avrupa, hem de Türkiye'de.. Borcunuzu ödeyin, taraftardan senedinizi alın!
Yazarın Tüm Yazıları