Sarılmak serbest

Gizlice evlenen Aylin Kotil ve Çağlar Yıldırımer, nikâhın ardından ilk kez Taksim’de görüntülendi. Çift, Gezi Parkı eylemine üzerinde “Sarıl bana” yazan dövizle destek verdi.

Haberin Devamı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’le 15 yıllık evliliğini 2008’de noktalayan Aylin Kotil, ayrılığın ardından Yeşilköy’deki anaokulunun ortağı olan Çağlar Yıldırımer’le aşk yaşamaya başlamıştı.
Sevgililer, 3,5 yıl süren flörtün ardından geçtiğimiz aylarda gizlice nikâh masasına oturdu.
Aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlenen çift, nikâhın ardından ilk kez önceki gün Taksim’de görüntülendi.
Ankara’daki Gezi Parkı eyleminde öldürülen Ethem Sarısülük’ü anmak amacıyla Taksim Meydanı’nda toplanan kalabalığın arasına karışan Aylin Kotil ve Çağlar Yıldırımer, göstericilerle birlikte sloganlar attı.
Üzerinde “Sarıl bana” yazan dövizi taşıyan Yıldırımer göstericilere sarılırken, Kotil de onun fotoğraflarını çekti. Çift, birbirlerine de sıkı sıkı sarıldı.

Haberin Devamı

En zarif otomobil Koç’un

Işıklar Holding’in desteğiyle düzenlenen otomobil zarafet yarışması “Istanbul Concours d’Elegance” sonuçlandı. Küçüksu Kasrı’nda sergilenen otomobiller, alanlarında uzman isimlerden oluşan jüri tarafından değerlendirildi.
Dış görünüm, iç tasarım, orijinallik ve tarihçe gibi unsurların değerlendirmeye alındığı yarışmada Rahmi Koç’un 1945 ve öncesi için açılan “Antiques” kategorisinde yarışan 1933 yılı Buick 66C Convertible model otomobili birinci oldu. Hasan İnsel, “Classics” kategorisinde yarışan 1960 yılı Mercedes Benz 190 SL model otomobiliyle ikinci seçildi. Anadol’ların katıldığı Featured Brand kategorisinde de Ahmet Kaan Onay’ın 1973 yılına ait Anadol STC16 model otomobili birinciliği elde etti.

En zengin Meksikalı Bodrum’a demir attı

Ekonomi dergisi Forbes’un en zenginler listesinde 37’nci sırada yer verdiği Meksikalı işadamı Ricardo Salinas Pliego’a ait Azteca adlı mega yat, Bodrum’a demir attı. Türkbükü açıklarına demir atan mega yat, yan tarafına kurulan dev kaydırakla ilgi odağı olurken, Ricardo Salinas Pliego’nun aile fertleri gün boyu su sporları yapıp Bodrum koylarını keşfetti.

Eğlencenin yeni adresi Akaretler

İzzet Çapa’nın sahibi olduğu, kısa süre içinde İstanbul’un en gözde adresleri arasına giren Limonata, City’s AVM’den sonra ikinci şubesini Akaretler’de açtı.
Dünyanın en başarılı restorasyon projelerinden olan Akaretler Sıraevler’de Limonata Downtown adıyla açılan mekân, lounge ve bar olarak da hizmet veriyor.
Limonata Downtown, Gazi ve Bilal Ateş kardeşlerin klasik Limonata mönüsüne ekledikleri yeni lezzetlerin yanı sıra eğlencesiyle de iddialı. Mekân; Mykonos, İbiza, Londra, New York gibi eğlence merkezlerinde performans sergileyen DJ’lerin performans sergileyeceği akşamüstü partileriyle yaz eğlencesini Akaretler’e taşıyacak.

Haberin Devamı

Bodrum’dan sonra Alaçatı’da

İstanbul gecelerinin en popüler adreslerinden Nişantaşı Sess Bar, Bodrum’dan sonra Çeşme’ye de şube açtı.
Türkbükü’ndeki Ada Otel’in sahilinde hizmete giren Sess kısa sürede Bodrum’un en popüler adresi olunca, istek üzerine ikinci şube Alaçatı’daki Bobou Beach Club’da açıldı.
İşletmeciliğini Nedim Binler’in, müdürlüğünü Yüksel Yılan’ın yaptığı Bodrum Sess’te müzikler Twitter’dan gelen istek şarkıları çalan DJ Can Parlak’a emanet.
Yarından itibaren hizmet vermeye başlayacak Çeşme Sess de yaz boyunca Türkçe müzikle eğlenmeyi sevenlerin yeni buluşma adresi olacak.

6. şube Miami’ye

Baklavacı Güllüoğlu, ABD’deki altıncı şubesini Miami’de açtı. 300 bin dolar yatırımla hizmete giren mekân, büyük ilgi gördü. Açılışa katılan Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Güllü, Avrupa ve Amerika’da franchise sistemiyle büyümeyi hedeflediklerini söyledi. Güllüoğlu Miami şube sorumlusu ve yatırımcısı Murat Kıroğlu da 2014 sonuna kadar şehirde beş şubeye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

Yazarın Tüm Yazıları