Sağlıklı yemeğiniz kapıda

Diyete başlamak isteyenlerin en büyük sorunlarından biri de uygun yemek bulmak. Hele de zaman fakiri çalışanlar için... Ev, işyeri ve hatta tatil yaptığınız yere diyetinize uygun yemek ulaştıran şirketlere Chef’sPack de eklendi

Haberin Devamı

Kurucu genel müdür ve CEO’luğunu yaptığı Sodexo’dan ayrıldıktan sonra kendi şirketini kuran Eşref Hamamcıoğlu, Chef’sPack markasıyla sağlıklı ve dengeli beslenme sektörüne girdi. www.chefspack.com.tr adresinden üye olunan sistem on-line diyetisyen desteği de veriyor. Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderilen porsiyon ve kalorisi kontrollü ev yemekleri, koruyucu katkı maddesi konmadan, uygulanan pişirme ve paketleme tekniği sayesinde iki ay boyunca besin değerini kaybetmeden muhafaza edilebiliyor. Diyetisyenlerin danışmanlığıyla hazırlanan haftalık paketler, beş günlük öğle ve akşam yemekleri şeklinde hazırlanıp kargoyla ulaştırılıyor.

60 ÇEŞİT YEMEK

Chef’sPack mönülerinde tas kebaptan etli kurufasulyeye, patlıcanlı bulgur pilavından ayva tatlısına kadar 60 çeşit geleneksel Türk yemeği bulunuyor. Hamamcıoğlu, “Beslenme danışmalarımız tarafından tasarlanmış mönülerimiz kalorileri azaltılmış ürünler. Müşterilerimizin varsa hastalıkları, yaşam biçimi, yaşı, cinsiyeti gibi faktörler de göz önüne alınarak beslenme uzmanımız tarafından günlük kalori miktarı hesaplanıyor. Danışanlarımız kendi mönülerini kendileri oluşturabiliyor. İcat edilmiş, kişilerin motivasyonunu kıran yemekler değil, geleneksel ama sağlıklı hazırlanmış yemekler sunuyoruz. Yağı azaltılmış, etli kurufasulye yiyerek de diyet yapmak mümkün” diyor.
Sisteme dahil olduktan sonra yemek paketi 24 saat içinde teslim ediliyor. Paketlerde programın aksatılmaması için özel yönlendirici bilgi notları da yer alıyor.

Haberin Devamı

İlk 5’te anne yemekleri var

Mercimekli çorba
Ekşili köfte
Kıymalı ıspanak
Ayva tatlısı
Patlıcanlı bulgur pilavı

Kahvaltı yok

Chef’sPack’in haftalık paket fiyatları 120-140 TL. Kahvaltı ve ara öğün verilmiyor. Ancak paketlerin içerisine yerleştirilen kalori broşürlerinde ara öğün ve kahvaltı için önerilerde bulunuluyor.

Yazarın Tüm Yazıları