Sadece arkadaş

Bebek’te Başak Sayan’la görüntülenen Serdar Bilgili, ünlü oyuncuyla sadece arkadaş olduklarını söyledi.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın eski başkanlarından Serdar Bilgili ile oyuncu Başak Sayan, geçtiğimiz günlerde Bebek Balıkçısı’nda birlikte görüntülenmişti. Ben de “fotoğrafçılığa olan merakıyla bilinen Bilgili’nin Sayan’la buluşmasının nedeni yeni bir proje mi, yoksa ikili yeni bir aşka mı yelken açtı, bekleyip göreceğiz” diye yazmıştım. Çok geçmeden Bilgili’den cevap geldi. Telefonla görüştüğüm ünlü işadamı, Başak Sayan’la sadece arkadaş olduklarını, iş ya da özel hayatlarında herhangi bir ilişkilerinin bulunmadığını söyledi.

Pazar geceleri zaman duracak

Kaya Demirer’in sahibi olduğu Frankie İstanbul, Kayra Şarap işbirliğiyle “Timeless Moments” adlı bir etkinlik düzenlemeye başlıyor. “Zamansız” konseptli etkinliğin ilki, 20 Ocak Pazar gecesi düzenlenecek. Gecede hafızalardan silinmeyen şarkılara imza atan Alpay sahneye çıkacak.

Haberin Devamı

İstanbul’da kültür turu

İstanbul, önceki gün sanatseverleri buluşturan sergilere ev sahipliği yaptı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, sergiler arasında mekik dokudu.

Kozmos ve Toz

Türk Çağdaş Sanatı’nın önemli isimlerinden Balkan Naci İslimyeli’nin “Kozmos ve Toz” isimli yeni sergisi Ekavart Galery’de açıldı. İnci Aksoy’un ev sahipliği yaptığı açılışa sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. “Kozmos ve Toz”u 15 Ocak’a kadar görebilirsiniz.

Modern manzaralar

İstanbul Modern’in yeni sergisi “Modernlik? Fransa ve Türkiye’den Manzaralar”ın açılışı önceki gün yapıldı. İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı’nın ev sahipliği yaptığı açılışa Fransa Dış Ticaret Bakanı Nicole Bricq ile Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın yanı sıra iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Comité Colbert’in sponsorluğunu üstlendiği, Nevin Aladağ, Fikret Atay, Kader Attia, Ayşe Erkmen, Cyprien Gaillard, Thomas Hirschhorn, Pierre Huyghe, Chris Marker, Sarkis, Hale Tenger ve Nasan Tur’un eserlerinin yer aldığı sergi, 16 Mayıs’a kadar görülebilir.

Mutfağa girdi

Etiler Şamdan’ın patronu Mehmet Tuna’nın kızı Melda Tuna, baba mesleğini seçmiş ve Kıbrıs’taki Kaya Artemis’in casino’sunda yiyecek-içecek bölümünün başına geçmişti. Melda Tuna şimdi de Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde hizmet veren Avenue’nün executive şefi oldu. İlk iş olarak mönüye yeni lezzetler ekleyen Tuna’nın elleriyle hazırladığı yemekler, müşteriler tarafından çok beğenildi.

Haberin Devamı

Atelier 55, New York Times’da

Amerikan gazetesi The New York Times, 2013 yılında ziyaret edilmesi gereken şehirlerden bir liste hazırladı. İstanbul, 46 şehrin bulunduğu o listenin 10’uncu sırasında yer aldı. İstanbul’un yoğun kültürel takviminin, bu şehri görmek için yeterli bir sebep olduğunu belirten The New York Times yazarı Gisela Williams, haberinde Gizem Bingöl ve Başak Abacı’nın kurduğu, Vivienne Westwood, Philip Treacey, Jean Pierre Baraganza, Bora Aksu, Notting Hill Design gibi yerli-yabancı modacıların  tasarımlarının satıldığı Atelier 55’ten de bahsetti.

Yazarın Tüm Yazıları