Rita Fink’in çılgın gecesi

Adını Ömer Dinçkök’le yaşadığı yasak aşkla duyuran eski modellerden Rita Fink’e uzun zamandır rastlamıyordum.

NASA’da çalışan erkek kardeşini ziyaret için Amerika’da bulunan Fink, sonunda Türkiye’ye döndü ve iki aydır birlikte olduğu Emre Irmak’la gecelerde boy göstermeye başladı. Ona geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle Çırağan Sarayı’nın altındaki Q Jazz Club’ta rastladım. Aldığı alkolün etkisiyle kelimenin tam anlamıyla kendinden geçmişti. Geçen hafta Esin Maraşlıoğlu’nun başlattığı düşük bel pantolondan ‘kalça’ frikiği modasına uyan Rita Fink, gece boyunca sevgilisinin kucağından inmedi. Samimi pozlar diğer müşteriler tarafından yadırgansa da Rita Fink’in keyfi yerindeydi...

Eddie’s açılıyor

Geçtiğimiz kış aylarının en çok rağbet gören mekanı Eddie’s cuma gecesi açılıyor. Tepebaşı’ndaki gece kulübünün dekorasyonu tamamen değiştirildi. Restoran olan alt kat büyük bir bar, giriş katına yine bir bar yerleştiren Sinan Akıman, üst katı ise balkon şeklinde tasarlatmış. Geçtiğimiz seneki iki ortağından da ayrılan Akıman, Eddie’s’i bu sene tek başına işletecek. Mekanın 20.00-04.00 arası hizmet vereceğini de belirteyim.

Brasserie’nin gülleri

Emre Ergani ile Alinur Velidedeoğlu günlerinin büyük çoğunluğunu Nişantaşı Beymen Brasserie’de geçiriyorlar. Aynı zamanda Alternatif Pazarlama A.Ş şirketinin ortağı olan iki arkadaş, önceki gün yine aynı mekanda çıktı karşıma... Hararetli bir şekilde 5 Ekim tarihinde The Ritz Carlton’da yapacakları partinin detaylarını konuşuyorlardı. Partinin kendi işleri olan reklam faaliyetleriyle bağlantılı olmadığını belirten Velidedeoğlu, ‘Bu çok farklı bir proje. 5 Ekim’de The Ritz Carlton’da açıklamayı yapacağız ve herkese duyuracağız’ dedi.

Ayrılığa dayanamadılar

Sinem Güven sevgilisi Murat Ersönmez’den geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı. Ersönmez’in kendisini aldattığını öğrenince bu ilişkiyi bitiren Güven’in özel hayatındaki karmaşa iş hayatını da etkiledi ve ünlü manken bir süredir halkla ilişkiler uzmanı olarak çalıştığı Pro İletişim şirketinden ayrıldı. Ancak duyduğuma göre sular durulmuş ve ayrılığa fazla dayanamayan Güven ile Ersönmez geçtiğimiz hafta barışıp kaldıkları yerden ilişkilerine devam kararı almış. Shu Bar’da gördüğüm ikili, sarmaş dolaş halleriyle aşklarının bitmediğini cümle aleme gösterdi.

Crystal’de dans Evlilik yok

Eski manken ve ajans sahibi Başak Gürsoy, Ali Bars’la ilişkisini sürdürüyor. Mimar Erhan İşözen’le yaşadığı büyük aşk sonrası Ajda Pekkan’dan boşanan Ali Bars’la birlikte olmaya başlayan Gürsoy, bu ilişkisinde de evliliğe sıcak bakmadığını nikah masasına oturmayarak kanıtlıyor. Bars ve Gürsoy birlikteliklerini böyle sürdürmekte kararlı gibi...

Kocasından 4 yaş büyük

Manken Deniz Pulaş ile bankacı eşi Sarp Akkartal, geçtiğimiz günlerde kızları Nehir’in 1. yaşını kutladı. Eşinden 4 yaş büyük olmasının bir problem yaratmadığını söyleyen Pulaş, ‘Erkekler kadınlardan daha erken ölüyor. Aramızdaki yaş farkı sayesinde hemen hemen aynı zamanda ölürüz’ dedi.

Kızı engelliyor

Akmerkez’deki Home Store’un ortağı matbaacı Atilla Aksoy, uzun zamandır hisselerini Levent Penso’ya devretmeyi düşünse de henüz bu fikrini hayata geçirmiş değil. Duyduğuma göre kızı Eda’nın bu ortaklıktan vazgeçmemesini istemesi, Aksoy’u düşündürüyormuş. Acele karar vermemesini isteyen Eda’nın sözlerini dikkate alan Atilla Bey, planlarını bir süreliğine ertelemiş.

Okey arkadaşı

Kadir İnanır geçtiğimiz hafta Karafaki Türk Bar’daydı. Gece boyunca viski kadehini ve purosunu elinden düşürmeyen İnanır’a aynı gece okey arkadaşı tekstilci Mithat Erdem eşlik etti. Erdem ve İnanır gecenin bitiminde birlikte oyun oynadıkları Bebek’teki oyun salonunun yolunu tuttu. Orada iki arkadaşla buluşup sabaha kadar vidolu okey oynadılar.
Yazarın Tüm Yazıları