Renkliler, Renksizler

Haberin Devamı

Süper Lig'de 31. Hafta geri kaldı ve Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki ikincilik savaşı da farklı bir boyut kazandı. Beşiktaş Sivas’ta farklı yenilirken, Galatasaray ise Elzağıp deplasmanında tek golle kazandı ve Beşiktaş'ın 1 puan önüne geçti.

Kayserispor ise kendi sahasında kaybedince artık PTT 1. Lig'e doğru yelken açtı. Antalyaspor da Kayserispor'a eşlik edermişcesine kritik bir mağlubiyet aldı. Erciyes ise tırmalamaya devam ediyor.

Bu hafta bakalım neler olmuş:

RENKLİLER

Meireles (F.Bahçe): Orta sahada sürekli ileriyi zorladı. Rakip sahaya gitme düşüncesinde olan tek kişiydi.

Selçuk (G.Saray): Geçtiğimiz haftalarda çok durgundu. Herkes Selçuk’a ne oldu derken, o Elazığ karşısında adeta dirilişe geçti.

Haberin Devamı

Henrigue (Trabzonspor): Brezilya golcü hayata dönüşü geç oldu ama temiz oldu. Attığı iki golle Trabzonspor’un tekrar canlanmasını sağladı.

Yusuf (Trabzon): Son haftalarda Olcan Adın sustu, Yusuf konuşmaya başladı. Atılan iki golde asistlerle takımının yükünü azalttı.

Gökhan (K.Erciyes): Eskişehirspor’un attığı füzelere karşı koyan, takımına adeta moral veren kişi oldu çıktı.

Cenk Ahmet (K. Erciyes) :Hem hücumda istikrarlı, hem de defansa yardım sağladı. Takım arkadaşlarına enerji verdi.

Gekas (Konyaspor): Golü koklayan bir kişiliğe sahip. Her attığı golde hep olması gerektiği yerde oldu. Ve tek başına performansı ile Konya’ya 'oh' dedirtti.

Mabaiala (Karabük): Defansın adeta bel kemiği, hatasız futbol oynuyor. Oyunu iyi okuyor yerinde hareket etmesini biliyor.

Atıf (Sivasspor): Oynadığı yer olarak attığı 17 gol az buz rakam değil. Bu oyuncu yalnız futbol için yaratılmış. Ben futbolumu oynarım gerisi boş diyen bir yapıya sahip.

En Renkli Teknik adam: Tolunay Kafkas...

Takımı nerelerden aldı nerelere getirdi. Bir teknik adamın nasıl olması gerektirdiğini gösterdi.

RENKSİZLER

Antalyaspor: Bir takım tehlikeli bölgede iken dahi eline geçen fırsatları gole çeviremiyorsa, o takımın kümede kalması da zor olur.

Kayserispor: Antalyaspor gibi. Kendi evinde kazanamazdan önemli oyuncularını kadroda tutamıyorsan PTT 1. Lig'e doğru kendi adımlarınla ilerlemen kaçınılmaz olur.

Haberin Devamı

Almeida (Beşiktaş): 10 maçtır her hafta takımın içinde olan ancak yapması gerekeni yapamıyor, yani gol atamıyor. Üstelik arkadaşlarının hazırladığı fırsatları da cömertçe harcıyor. Adeta Beşiktaş hücumlarında bir konu mankeni...

Olcay (Beşiktaş): Sürekli, 'bu hafta düzelir' diye bekleyenleri hüsrana uğratan bu oyuncu hala kendisini toparlamış değil.

Çağdaş (Akhisar): Önce lüzumsuz bir sarı kart arkasından, gole giden rakibini çek... Sonra kırmızı. Takımı eksik bırak, senin gibi bir tecrübeli oyuncuya hiç yakışmadı.


En Renksiz Teknik Adam: Fuat Çapa(Antalyaspor)...

Zor bir zamanda aldı ama ekibine yenilikler getiremedi. Defansta bir çok oyuncuya bağlı kaldı olmadı.

Yazarın Tüm Yazıları