Pazartesi yanıtları

Bugün, dereden tepeden, yani farklı mevzulardaki kimi sorulara yanıt verme günü.

Altın günü gibi bir şey yani...

ŞANSLISINIZ YA!


Ne kadar şanslı bir insansınız siz ya! Neyse, Madonna biletleri ne kadardı ve kapıda satılıyor muydu? (Funda)

Valla o şansı yaratmak için biletleri satışa çıkar çıkmaz internetten takip ettim. Bilet fiyatları ise 80 dolardan başlıyor, 800’e kadar çıkıyor. Maaşallahı var yani. Kapıda tabii ki satılmıyor. Bazı Avrupa konserlerinin satışları ise yakında başlıyor, önceden davranıp internetten ucuza satın alma şansınız var.

YAŞASIN ARENA

Bir okuyucunuzun Açıkhava’daki bilet fiyatları şikayetine katılıyorum. Açıkhava’da konsere gitmek, ne yazık ki biraz zor olmaya başladı. En az iki kişi gidiyorsunuz ve ortalama o gece 150 YTL’ye çıkıyor. Neyse ki Kuruçeşme Arena açıldı. Geçen sene ben ve arkadaşlarım Arena’daki tüm konserlere gidebildik. Geçen sene Açıkhava’da çıkan sanatçıların bir kısmı Arena’da da çıktılar. Ve biletler neredeyse yarı fiyatıydı. Yani diyorum ki yaşasın Arena! (Gamze A.)

İyi de Kuruçeşme Arena ile Açıkhava Tiyatrosu elmayla armut kadar farklı bence. Kısacası bu kıyaslama çözüm gibi gelmedi bana. Af buyrun...

BİZE BİR BALAYI OTELİ BULUN...


İşiniz gereği (ahh ahh ne iş ama!) bolca gezen biri olarak, bir konuda yardım isteyeceğim. Temmuz ayında düğünümüz olacak. Ben de bir bayan-terazi olarak bir türlü balayında nereye gideceğimize karar veremedim (sevgilim bana bırakıyor da). Önce yurt dışı baktık ama Türkiye’nin daha hesaplı olacağına karar verdik. Ege ya da Antalya tarafından tavsiye edebileceğiniz bir ya da birkaç otel adı verirseniz memnun olurum. (Sinem S.)

Terazi değilim, ama ne fena ben de kararsızımdır! Yine de birkaç tane balayı oteli geliyor aklıma. 1. Hillside Su: Beyazlar içindeki otelin şöhretini duymuşsunuzdur. Seksi bir oteldir, kumrular için muhteşemdir. Disko toplu lounge kısmında mesela, yeni eşinizle mojito içip beni anabilirsiniz.

2. Kempinski Hotel Barbaros Bay: Burayı yılbaşında görmüştüm. Yalıçiftlik’te nefis bir koyda otel. Hayli büyük. Spa’sı çok meşhur (dünyaca ünlü six senses). Ama kalabalık olabilir. Etrafta çoluk-çocuk cirit atsın istemem derseniz, son seçeneğe alayım sizi...

3. 4Reasons: Yalıkavak’ta bir tepeye konuşlanmış acayip stil odaları olan bir butik otel. 19 odası filan var. Gelen insanlar kaliteli ve genelde sizin gibi sevgili ya da çocuksuz çiftler. Tek handikapı denize biraz uzak...

TUNA KİREMİTÇİ HAVASI

(...) Sizde bir Tuna Kiremitçi havası seziyorum. Ya siz ondan çok etkilendiniz ya da ben ondan etkilendim, sizi ona benzetiyorum. Ama yine de ondan başkasınız yani. Daha yakışıklı falan değil. Yazılarınız magazin olmasına karşın çok güzel, düzgün. Keşke her gün yazsanız da ben sizin resminizi her gün görsem diyorum. (Sevil Y.)

Sağolun varolun, ama şaşırdım öyle bir hava sezmenize. Tuna Kiremitçi’nin kitaplarını okumadım. Sıfır etki yani. Birbirimize de benzemiyoruz (fiziken). En önemli fark: Kiremitçi’nin gamzeleri var! Her gün yazarsam da sıkılırsınız, boşverin.

Müslüm konserine tuhaf tedbir

Müslüm Gürses’in 7 Haziran gecesi Parkorman’da yeni albümünün şerefine gala konseri var. Bilet fiyatları yemek alıp almamanıza göre değişiyor.

Buraya kadar iyi hoş, ama konser gecesi kapıdan dönme olasılığınız mevcut. Neden mi?

Konser biletini satan sitede (Biletix) aynen şöyle bir not vardı: "Organizasyon şirketi etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri bilet ücretini iade etmek şartı ile etkinlik alanına almama hakkına sahiptir."

Merak ettim, ne zamandan beri konser kapılarında, tıpkı gece kulüplerindeki gibi, uygun insan seçiliyor?

Ya da daha açığı: Asıl istenmeyen Müslüm Gürses’in "jiletçi" tabir edilen kitlesi olabilir mi?
Yazarın Tüm Yazıları