Parkede bayram

EUROLEAGUE başlıyor ve hafta derbilerle dopdolu...

Haberin Devamı

Ligimizin ‘olağan başarılıları’ üç büyüklerimizi Avrupa arenasına çıkartıyoruz bayramda... Hafta sonunda da iki önemli kapışma var ligde... Bayramda en bulutlu havayı Anadolu Efes soluyacak. Evinde Emporio Armani Milan ile sıcak temas sağladıktan hemen sonra hafta sonu F.Bahçe Ülker’den bir başka tokat yeme olasılığı fazla...
Küçülen hedefleriyle ‘ezilme moduna’ bakalım nasıl alışacaklar? Daralan bütçe mazeretiyle kurbanlık koyun formatı hiç yakışmadı. Efes’te kırmızı alarm durumu var. Kupada üzülen, Efes’le moral depolayan G.Saray, Siena’da ilk Avrupa galibiyetiyle tanışırsa, hafta sonu favorisi olduğu Beşiktaş karşısında mutluluğunu taçlandırır.

Gençlere harçlık!

Cumhurbaşkanlığı Kupası başarısı sonrası geçen haftayı pas geçen F.Bahçe, deplasmanda B.Kiev’den galibiyet çıkartabilir... ‘Annemizin ligine’ döndüğünde G.Saray gibi ‘hoşluk yılı’ yaşamaya karlı Efes’in pestilini çıkartır görünümde... Obradovic, Kenan ve Melih gibi gençlerine bayram harçlığı niyetine oyun süresi verirse daha renkli Kanarya izleriz.
Ataman L’italiano için Siena deplasmanlarının ayrı yeri vardır. Eski gücünde ve havasında olmasa da ‘Siena’ deyip geçmeyelim. İtalya Süper Kupası’nı aldılar. Efes’in rakibi Milano yenilirken onlar ligde ilk maçlarını kazandılar. Dönüşte Beşiktaş maçında ‘evde tek başına’ kalacaktır Cimbom... Beşiktaş zorlasa da henüz kora kor maç kazanacak kıvamda gözükmüyor.

Yazarın Tüm Yazıları