Özge’yi unutturan güzel

Manken Özge Ulusoy, Ferruh Taşdemir’le yaptığı günübirlik evlilikten sonra TT Custom Choppers’ın sahibi Tarhan Telli ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Haberin Devamı

Ancak Ulusoy, Dominik’te çekilen “Survivor” yarışmasına katılınca uzun süre birbirlerinden uzak kalan çiftin ilişkisi sona erdi. İş hayatında başarılı projelere imza atan Tarhan Telli, özel hayatında aradığı mutluluğu sonunda manken Fernanda Heringer’de buldu. Telli, 2010 yılında Miami’de tanıştığı sevgilisiyle geçtiğimiz günlerde Mecidiyeköy’deki evinde Olala objektifine poz verdi.

Panamalı KOÇ

Farklı giyim tarzı ve şıklığıyla her zaman dikkatleri üzerine çeken Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, geçtiğimiz günlerde Bodrum’daydı. Her yıl düzenli olarak geldiği Türkbükü’ndeki Divan Palmira’da Azize Taylan ile birlikte tatil yapan Koç, ardından yeni teknesi “Nazenin V” ile mavi yolculuğa çıktı. Teknesine binerken görüntülenen ünlü işadamı, başına taktığı Panama şapkasıyla yine tarzını konuşturuyordu.

Haberin Devamı

İftar öncesi yoga

Ramazanda aşırı ve dengesiz besin tüketiminden dolayı kilo alma ihtimali doğuyor. Yogha Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin kurucusu Şebnem Akbulut, iftara yakın bir saatte yapılan nefes ve meditasyon çalışmalarının kişinin ritmini yavaşlatarak daha az yemek yemesini, dolayısıyla sağlıklı beslenmesini sağladığını söylüyor.

Sevgiliyle alışveriş

Eşi Monik Benardete’nin vefatının ardından Füsun Kara ile yeni bir aşka yelken açan ve ikinci baharını yaşayan işadamı Ceri Benardete’yi geçtiğimiz gün sevgilisiyle Nişantaşı’nda gördüm. City’s Alışveriş Merkezi’nde kahve keyfi yapan çift, daha sonra birlikte mağazaları dolaştı. Füsun Hanım abiye elbiseler denerken, Ceri Bey’in de onayını almayı ihmal etmedi.

Biniciler kupaları aldı

Garanti Masters Özel Bankacılık sponsorluğunda düzenlenen 46. Atatürk Kupası yarışları sona erdi. Maslak Binicilik Tesisleri’nde yapılan müsabakaların son gününde, sırasıyla TSYD, İnönü ve Atatürk Kupaları koşuldu. Evren Alam “Candy Boy” isimli atıyla Atatürk Kupası’nı, Büke Emilie Yıldız ise “Lucky Lynn” isimli atıyla İnönü Kupası’nı aldı. Ödülleri, Garanti Masters Özel Bankacılık Birim Müdürü Demet Apak Şermet ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Armağan Özgörkey verdi.

Haberin Devamı

İşte JR Ekrem

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden merhum işadamı Ekrem Dürüst’ün oğlu Kerem Dürüst, Süreyya Yalçın’dan boşandıktan sonra geçtiğimiz yıl Las Vegas’ta Katalina Gomez’le evlenmişti. Miami’de yaşayan Kerem Dürüst, rahmetli babasının ismini verdiği minik oğlu ve eşiyle birlikte yaz tatili için Türkiye’ye geldi. Kerem Bey, annesi Gül Dürüst, kardeşleri Elif Dürüst ve Şirin Yalçın’la da hasret giderdi.

Alaçatı’nın ‘Tapu’su

Alaçatı’daki Tapu Restoran’a ilk kez geçtiğimiz yıl, yeni açıldığında gitmiştim. İşletmeciliğini Erhan Görücüoğlu’nun, danışmanlığını ise Tolga Atalay’ın yaptığı restoran, bu yıl adeta patlama yapmış. Alaçatı’nın en gözde mekânı haline gelen Tapu’nun müdavimleri arasında iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimleri de var.

Yazarın Tüm Yazıları