O da Sırp

Eşi Ivana Sert’le boşanma davası devam eden Yurdal Sert, önceki gün yakın arkadaşı Mehmet Dereli’nin lüks teknesiyle geldiği Türkbükü açıklarında tatilin tadını çıkardı.

Haberin Devamı

Sert’in deniz keyfine 2011 Sırbistan 3. güzeli Branislava Mandic eşlik etti.

3. GÜZEL

Branislava Mandic, 2011’de Sırbistan’da düzenlenen güzellik yarışmasında üçüncü olmuştu.

Ankara’da yaz partisi

JW Marriott Ankara Otel’de geçtiğimiz günlerde “Karma Yaz Partisi” düzenlendi. Özdoğan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Özdoğan, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özdoğan ve JW Marriott Ankara Genel Müdürü Khaled Al Jamal’in ev sahipliği yaptığı partiye iş ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı.

Bodrum’a demir attılar

Mehmet Dereli, Bodrum’a demir attı. Tatile bir süredir aşk yaşadığı Çiğdem Kayalı’yla birlikte çıkan ünlü işadamı, önceki gün lüks teknesinde yakın dostlarını ağırladı. Ekip, gün boyunca sohbet etti, deniz ve güneşin tadını çıkardı.

Terim’in tekne keyfi

Haberin Devamı

Bu yıl şampiyonluk yarışında ipi göğüsleyen Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim, Bodrum-Türkbükü’ndeki yazlığında tatil yapıyor. Fırsat buldukça denize açılıp tekne kullanan ünlü teknik adam, önceki gün de Türkbükü koylarını dolaşırken objektife takıldı.

Sezona hazırlık

Tunç Petrol’ün sahibi Dinçer Azaphan, tatil için Bodrum’u tercih etti. Bodrum’daki yazlıklarından lüks teknesine binerek Türkbükü’ne gelen Azaphan, burada teknenin bakımını da yaptırdı.

Yazarın Tüm Yazıları