Nişan yarın Çırağan’da

Bir süredir mutlu bir birliktelik yaşayan Neslişah Alkoçlar ile Batu Aksoy, yarın gece nişanlanacak.

Uludağ ve Bodrum’daki Alkoçlar Otel’in sahibi olan Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin büyük kızları Neslişah ile Conrad Otel ve Turkas Petrol’ün sahibi olan Belkıs-Erdal Aksoy çiftinin oğulları Batu Aksoy, Çırağan Sarayı’nda yapılacak nişan töreniyle evliliğe ilk adımlarını atacak. Çift, Vakko Espace by Sky sponsorluğunda düzenlenecek nişan törenine yalnızca aileleri ve yakın arkadaşlarını çağırdı. Haziran ayında dünya evine girmeyi planlayan Neslişah Alkoçlar ve Batu Aksoy’un Conrad Otel’de gerçekleşecek düğünlerinde de Vakko Espace by Sky imzası olacak.

Lösemili çocuklara yardım yemeği

Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından şişli-Okmeydanı’nda tamamlanmak üzere olan hastaneye gelir sağlamak amacıyla Hakkasan Restaurant’da önceki gün bir yemek daveti verildi. 1980 yılında Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu başkanlığındaki 56 kişilik bir hayırsever grubu tarafından kurulan vakfın yardım yemeğine, ıstanbul Valisi Muammer Güler’in eşi Neval Güler ile aralarında Nuray Fenercioğlu, Neslihan Kozanoğlu, Jülide Önengüt ve Neşe Sert’in de yer aldığı cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı yemeğin ev sahipliğini Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu’nun eşi Sevgi Gedikoğlu yaptı. Davette, Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı’nın giderek artan ihtiyaca cevap veremediği, bu yüzden şişli’deki Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi’nde tamamlanmak üzere olan tam teşekküllü hastanenin bir an önce hizmete açılmasına çalışıldığı belirtildi.

Coppa’ya taze kan

Iraz Gökçeören, bir süredir pizzalarıyla meşhur Coppa Restaurant’ın işletmeciliğini yapıyor. Büyük Kulüp Başkanı Duran Akbulut ve Metin Bavlav’ın sahibi olduğu mekân, Zincirlikuyu’daki Kempinski Residance’ın içinde yer alıyor. Gökçeören, yaklaşık bir aydır her perşembe günü düzenlediği “Perşembe Coppa Partileri” ile yeni bir eğlence tarzı başlattı. Sosyete, sanat ve spor camiasının akın ettiği partilerin sonunda “Coppa shot” ve “Coppa çorba” ikramlarının olduğunu söyleyen Iraz Hanım’ın kısa sürede mekânın müdavimleri arasına soktuğu isimler arasında Ebru Destan, Ece Gürsel, Yeşim Erçetin ve Mehmet Aslan da var.

Kalp Vakfı’ndan operet

Türk Kalp Vakfı’nın kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde bu gece Kadıköy’deki Süreyya Operası’nda Franz Lehar’ın “şen Dul” opereti sahnelenecek. Vakıf başkanı Çetin Yıldırımakın, ıstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin seçkin kadrosuyla sahneleyeceği operetin orkestra şefliğini Serdar Yalçın ve Peter Valentovic’in yaptığını, dekorunda Ferhat Karakaya’nın imzasının bulunduğunu ve kostüm tasarımcılığını Ayşegül Alev’in üstlendiğini belirtiyor. Gösteri, saat 21.00’de başlayacak.

Davet UEFA maçıyla çakıştı

Emre Ergani’nin ricasını kıramayarak üç ay önce Ortaköy’deki Rum meyhanesi Levendis’in işletmeciliğini üstlenen Sermin Çapa, önceki gece yakın dostları için bir davet verdi. Ancak davetin tarihi Bordeaux-Galatasaray UEFA Kupası maçına denk gelince, Çapa’nın kimi arkadaşları evde kalıp maçı izlemeyi tercih etti. Buna rağmen davet oldukça eğlenceli geçti. Sirtakilerle eğlenen konuklar arasında Hakan Elyaban, Sadık Kızılağaç, Sema Çelebi, Aliye Simavi ve Derya Baykal da vardı.

200. bölüm kutlaması

Saba Tümer, Habertürk’te hafta içi her gece yayınlanan “Bu Gece” programının 200’üncü bölümünü şerefine önceki akşam Taksim Talimhane’deki Portofino Stage’de bir davet verdi. Tümer’in davetine Beyazıt Öztürk, Meral Okay, Petek Dinçöz, Can Tanrıyar, Ece Gürsel, Melek Baykal, Güven Hokna, Yaşar, ıclal Aydın, Acun Ilıcalı, Pınar Aylin, Başak Sayan gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Gece, Saba Tümer için hazırlanan sürpriz slayt gösterisiyle başladı. Ardından Tümer sahneye çıktı ve “Yıllardır böyle bir program yapmak istiyordum, bu şansı bana verdiği için Erdoğan Aktaş’a teşekkür ediyorum” dedi. Tümer konuşma yaparken, salondaki davetliler “ızmir seninle gurur duyuyor” diyerek tempo tuttu. Gecede sahne alan Ferdi Özbeğen, şarkılarıyla davetlilere nostaljik bir gece yaşattı.

Caz geceleri

Park Hyatt ıstanbul-Maçka Palas’ın içinde yar alan Lounge at Park Hyatt, “caz geceleri” düzenlemeye başladı. ış çıkışlarında günün stresini atmak ve keyifli dakikalar geçirmek isteyen cazseverler, şimdilerde salı, çarşamba ve perşembe geceleri Lounge at Park Hyatt’ı tercih ediyor. Aşkın Arsunan’ın performansları ile renklenen etkinlik, sadece kulaklara değil aynı zamanda damaklara da hitap ediyor. şef Jamie Hagan’ın hazırladığı özel mönüde seçkin lezzetler yer alıyor.

Görsel dokunuşlar

Etiler’deki Garage of Art, 26 şubat-20 Mart tarihleri arasında Ahmet Yeşil’in “Görsel Dokunuşlar” adlı resim sergisine ev sahipliği yapacak. Yeşil, “Bu sergi sanatçının, günlük yaşamın içinde, yazılı ve görsel iletişim araçlarıyla şekillendirilmeye çalışılan insanın, bakarken görmesi için bir çağrısıdır. Yaşamın gerçekleriyle her an yüzleşme durumumuz, görüntünün anlam değerleriyle yüzleşme biçiminde karşımıza çıkar. Bu ise yaşamın her boyutundaki görüntüler/yansımalar arasında kendimize ait olanla buluşmamız demektir” diyor.

100 kişi sahip olacak

Teknoloji ve tasarım lideri LG Electronics ile ünlü moda markası Prada, merakla beklenen tasarım harikası yeni Prada telefonu Türkiye’de hayranlarının beğenisine sundu. şubat ayının ikinci haftası itibariyle sadece ıstanbul, Ankara, ızmir ve Adana’da bulunan belirli Beymen’lerde satışa sunulan Prada telefona ilk lansman döneminde sadece 100 kişi sahip olabilecek. Sınırlı sayıda satışa sunulan bu tasarım harikasını kaçırmamanızı öneririm.

Swissotel’de çıkacak

ızmir’in beş yıldızlı otelleri arasında yer alan Swissotel Grand Efes, ünlü isimlerle başladığı konser serisine devam ediyor. 31 Aralık’ta genç şarkıcı Tan ile başlayan konser serisinde 14 şubat’ta Ferhat Göçer sahne aldı. Polat Yağcı’nın sahibi olduğu Poll Production’ın organize ettiği konserlerin üçüncüsünü ise 14 Mart Cumartesi gecesi Ebru Gündeş verecek. Yemekli gala gecesi için rezervasyonların başladığı belirtildi.
Yazarın Tüm Yazıları