New York’ta doğum günü

Ünlü sunucu Erkan Yolaç ve eşi Asuman Hanım, iki aydır kızları Göksu Yolaç’ın New York-Soho’daki evinde kalıyor.

Haberin Devamı

Erkan Yolaç, 24 şubat’taki doğum gününü de kızının evinde kutladı. Mini kutlamaya Yolaç çiftinin oğulları Mehmet ve gelinleri Sara Sweikar Yolaç da katıldı. Erkan Yolaç’ın yeni televizyon projesi için 16 Mart’ta ıstanbul’da olacağını da belirteyim.

Küçükyalı’daki Manhattan

Manhattan Cafe, geçtiğimiz hafta Küçükyalı’da açıldı. Ebru şallı’nın eşi Harun Tan’ın sahibi olduğu Tan Spor Merkezi’nin hemen yanında açılan kafenin sahibi Lütfü Bengü, tanıdık bir isim. Yıllardır eğlence sektöründe hizmet veren Bengü, artık kendi ayakları üzerinde durmaya karar vermiş ve Manhattan Cafe’yi açmış. Farklı mönüsüyle dikkat çeken, oyun salonları ve aileler için özel bir katın da mevcut olduğu kafenin fırında portakal soslu levrek ve beğendili kebabını deneyin derim.

Şah’ın sürprizi

Haberin Devamı

Seray Sever, doğum gününü geçtiğimiz gece Longtable’da kutladı. Sever, erkek arkadaşıyla baş başa kutlama yapmak üzere gittiği mekânda büyük bir sürprizle karşılaştı. Tüm dostları içeride onu bekliyordu. Alkışlarla karşılanan Sever, çok duygulandı. Öğrendiğime göre bu sürprizi Sever’in yakın dostu şah Yaycı organize etmiş.


 

Yazarın Tüm Yazıları