Net ifadeler basit cümleler

İyimser düşünceler hakim.

Haberin Devamı

Söylediğimiz her şeyin karşımızdaki kişiler tarafından net bir biçimde anlaşıldığı yanılgısıyla hareket edebiliriz. Ama iletişim problemleri yüzünden kendimizi doğru ifade edemeyebiliriz. Dolayısıyla, basit ve net cümleler kurmak önem taşıyor.

Koç
Altından kalkabileceğinizden fazla şey yüklenebilirsiniz. Planlardaki değişiklikler lehinize olabilir. Aşk, eğlence ve hareket dolu geçebilecek bir gün.

Boğa
İş anlaşmalarınızı veya işle ilgili konuları olumlu ya da olumsuz sonuçlandıracağınız günler. Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

İkizler
Üzerinde yoğunlaştığınız plan veya projelerin son ayarlarını yaptıktan sonra harekete geçebilirsiniz. Kafanızı karıştıran ya da sinirlerinizi bozan kişiler olabilir. Öfke her şeyi bozabilir, sakinliğinizi korumalı ve eleştiri içeren karşılıklardan sakınmalısınız.

Yengeç
Sonuçlandırmaya çalıştığınız anlaşmalar veya konular varsa, tahmin edilmesi zor hareketler sizi daha da güç durumda bırakabilir. Başladığınız işleri bitirmelisiniz. Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Aslan
Başkalarını yargılamanız sizin de yargılanmanıza sebebiyet verebilir. Şikayetleri can kulağıyla dinlemeli, en uygun çözümü üretmeli, imajınızı ve pozisyonunuzu korumalısınız.

Başak
Özel hayatınızda bir değişiklik yapmak istiyorsanız belli bir konunun sonuna kadar gitmeniz ve iletişimi artırmanız gerekiyor. Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz. Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Terazi
Uzun zaman önce olan hata ya da kazaları hatırlamanız aynı tür tekrarlardan korunmanızı sağlayacaktır. Sınırlarınızı genişletebilirsiniz, kıskanç ya da planlarınızı bozmaya çalışan kişiler olabilir, dikkat!

Akrep
Sosyal hayatınızı hareketlendirmeli, evinizi ihtiyaçlarınıza uygun hale getirmeli ve en sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmelisiniz. Bu şekilde olası stresli durumların üstesinden gelmek daha kolay olabilir. Yeni gelişmeler var.

Yay
Hayatınızda artık işe yaramayan konuları elemenizde ve yeni seçenekler için yer açmanızda fayda var. Ufak bir çabayla gününüzü ve hayatınızı iyileştirebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Oğlak
İstikrarlı ve gayretli olmanız, çok kolay olmasa da uzun vadede ya da sancılı bir başarıyı garantileyebilir. Ortaklık içeren maceralar korktuğunuz şekilde sonuçlanmayabilir.

Kova
Önümüzdeki haftalarda, güvenilmez kişilere, ufak tefek kazalara, yurtdışı bağlantılı ya da yabancılarla ilgili huzursuzluklara ya da aksiliklere, yakın çevreden kişilerle tartışmalara karşı tedbirli olmakta fayda var. Bu anlamda o günlere hazırlık yapabilmek adına önümüzdeki olumlu iki haftayı iyi değerlendirmek gerekiyor.

Balık
Ekstra kazanç sağlama fırsatı bulmanız aynı zamanda size ilham veren veya motive eden kişilerle çalışmanız için de ortam oluşturabilir. Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir. Dikkatli bir dinleyici olmanızda fayda var.

Yazarın Tüm Yazıları