Müjde! Kadıköy Özgürlük Parkı’ndaki kediler kurtuldu

Kadıköy Özgürlük Parkı’ndaki kedilerle ilgili çok ciddi sorun yaşanıyordu. Yazılar yazıldı, telefonlar edildi.

Denizli’den Erzurum’a kadar herkes elinden geleni yaptı, sorunu herkese duyurmaya çalışıldı. Uygar bir belediye ile uygar gönüllüler sayesinde sorun çözüldü. Sevimli kediler artık güven içinde ve özgürler... Bu kadar çabuk gelen çözümde Kadıköy Belediye Başkanı’nın rolünü inkar etmek mümkün değil. Semahat Atakcay, bir grup gönüllü ile Kadıköy Özgürlük Parkı’ndaki kedilere yıllardır bakan değerli bir gönüllü hanımefendi. Semahat hanım ve arkadaşları geçen gün kediler için klübeler yaptırılıp parka koydu. Ama daha sonra 2 klübenin de kaldırılmış olduğu görüldü. Kediler de sırılsıklam kalmıştı.
Klübeleri güvenlik görevlilerinin aldığı söylenirken, park müdiresi hanım ile görüşüldü. Ama bir sonuç alınamadı. Daha sonra belediye başkanının devreye girmesiyle müdire hanımla ortak noktada buluşup, kulübelerin orada kalmasına, o bölüme tinercilerin girmemesi için kapı yapılmasına karar verildi. Tabii ki bu sonuç tüm hayvanseverler için çok büyük bir mutluluk ve zafer oldu.
Semahat hanım ve Kadıköy Özgurluk Parkı gönüllüsü dostlarımız, hepinize, herkese, yazı yazanlara, kısaca kedicikler için emek veren, üzülen herkese sonsuz sevgi ve teşekkürler.
Feride Solim (Bir gönüllü)

10 labrador yavrusu annesiz kaldı

Geçen gece köpeğime araba çarptı ve maalesef tüm uğraşlarıma rağmen onu kaybettim. Geride ondan 10 tane yavru kaldı.
Onları yaşatmak için biberonla besliyorum. Onları sahiplenecek sorumluluğunu taşıyacak Ankara’dan arkadaşlar arıyorum.
Gerçekten bakabilecek olanların benimle temasa geçmeleri ricasıyla.
E- mail: cirkin-mujde@hotmail.com
Yazarın Tüm Yazıları