Motorize patronlar

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredince motosiklet sezonu da erken açıldı.

Haberin Devamı

İş dünyasının motosiklet tutkunu patronları, hafta sonu CNR Fuar Merkezi’ndeki Eurasia Motobike Expo 2014’te buluştu. Fuarın en dikkat çeken standlarından biri de kişiye özel motosiklet markası TT Custom Choppers’ınkiydi.

Markanın sahibi Tarhan Telli, fuarda “The Expendables 3” (Cehennem Melekleri 3) filminin başrol oyuncuları Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren ve Wesley Snipes için tasarladığı motosikletleri sergiledi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de ziyaret ettiği standda Cüneyt Doğruer, Ersin Hamarat ve Özkan Yalçın da filmde kullanılan motorlarla poz verdi. Acar İnşaat’ın ortaklarından işadamı Erdal Acar ve motosiklet tutkusuyla tanınan Murat Cevahir’in tercihi ise “Plug In” adlı çevre dostu elektrikli motosikletlerdi. Bisiklete dönüşen bebek arabasını uzun uzun inceleyen Acar, fuardan elektrikli motosiklet satın
alarak ayrıldı.

Haberin Devamı

Sultanlar Roma'da
Ünlü ressam İsmail Acar’ın “Sultanlar Roma’da” adlı sergisi, ocak ayında hizmete giren İtalya’daki Yunus Emre Enstitüsü Roma Kültür Merkezi’nde açıldı. Nisan ayında Nişantaşı-Valikonağı Caddesi’nde ikinci şubesini açacak olan Galeri İdil’in organize ettiği sergi, 4 Nisan’a kadar açık kalacak.

Milyoner eğlencesi
Levent’teki Billionaire Club, bu gece Discop Moda Fuarı çerçevesinde organize edilen Fashion Party’ye ev sahipliği yapacak. Billionaire Club, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüyse, partiliyoruz.biz’in düzenlediği, müziklerini DJ Tolga Saka ile David Saboy’un yapacağı partiyle kutlayacak.

Çocuklar için
Linet, geçtiğimiz gün Mardin Diller Ve Dinler Korosu ile Zorlu Center PSM’nin Drama Sahnesi’nde konser verdi. Erken doğan bebeklerin yaşama tutunmalarını sağlamak amacıyla kurulan Er-Do-Der’in organize ettiği konserde derneğin başkanı Canan Göztepe, Berrin Zorlu’ya desteklerinden dolayı plaket verdi.

Eli İşte Gözü Uğraşta
Saruhan Tan ve Gamze Cizreli’nin sahibi olduğu Big Chefs, Kadınlar Günü’ne özel “Elim İşte Gözüm Uğraşta” adlı bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Geliri Türkiye Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER’e bağışlanacak olan sergi, bugün City’s’deki Big Chefs’te açılacak. Kaportacıdan dansöze 21 farklı meslek grubundan kadının el emeğinin ön plana çıkarıldığı sergi 15 Mart’a kadar ziyarete açık...

Yazarın Tüm Yazıları