Modellik yaptı

Gül Dürüst, yayın hayatına yeni başlayan Life Goes On adlı derginin ilk sayısı için objektif karşına geçti.

Haberin Devamı

Kızları Elif Dürüst ve Şirin Yalçın’dan torunları olan Gül Dürüst, kapak olduğu dergiye verdiği röportajda “Benim için moda yakışanı giymek” derken, verdiği pozlarla modellere taş çıkartmış. Torun sahibi olmasına rağmen düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Gül Dürüst, formunu yüzerek ve yürüyerek koruduğunu ve kızları Elif Dürüst ile Şirin Yalçın’ın kurucusu olduğu Aralık Derneği’nin verdiği eğitim seminerlerine katılarak kendini geliştirdiğini söyledi.

Kanser için asilleri ağırladı

Belçika Kraliyet Ailesi önderliğinde, kanser araştırmalarını desteklemek için kurulan Avrupa Kanser Araştırma ve Tedavi Organizasyonu (EORTC) delegasyonu, Türkiye’yi ziyarete geldi. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, Belçika, Lüksemburg ve Liechtenstein kraliyet ailelerinin temsilcileri ile EORTC’yi destekleyen bağışçılar ile bilim insanlarını ağırladı. Yemekte, kanser hastalığının önlenmesi ve tedavisi konusunda sağlanan son gelişmeler üzerinde duruldu.

Haberin Devamı

Motif koleksiyonu

Emre New York markasının kurucusu olan Emre Ertürk, Polisan Boya için “Duvar Motifi Koleksiyonu” hazırladı. Polisan Boya’nın duvar boyaları kullanılarak tasarlanan koleksiyon Aşk, Duvar Albümü, Retro, Naturel ve Zen-Spiritüel adlı 5 farklı tema ve toplam 25 ayrı motiften oluşuyor.

Konsolos eşleri işbaşında

Yerleşik Muvazzaf ve Fahri Konsolos Eşleri Grubu’nun (SCCI) ilk toplantısı Shangri-La Oteli’nde yapıldı. SCCI’nın başkanlığını Amerika Başkonsolosu’nun eşi Jan Kilner’den devralan Macaristan Başkonsolosu’nun eşi Dora Kiss’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İstanbul’da görev yapan diplomat ve fahri konsolos eşleri katıldı.

Balayında gondol sefası

Derin Mermerci, nisan ayında aşk yaşamaya başladığı Doğuş Yayın Grubu’nun eski CEO’su Cem Aydın ile 26 Eylül’de evlenerek bekarlığa veda etmişti. Bayram tatili için İtalya’ya giden yeni evli çift, günübirlik Venedik’e de uğrarken, Derin Mermerci, gondolla yaptıkları romantik geziyi de Instagram’daki sayfasında paylaştı.

“Dr.Sihirli eller” Sapanca’da

Sapanca Gölü kıyısındaki Richmond Nua SPA, Kurban Bayramı’nda dünyaca ünlü fizyoterapist Dr. Chet Collins’i ağırlıyor. “Dr.Sihirli Eller” olarak tanınan ve kendi geliştirdiği “Hareket Onarım Terapisi” ile dünya fizyoterapi literatürüne geçen Collins, sihirli elleriyle kas ve iskelet sistemindeki sorunları bularak etkili bir şekilde tedavi ediyor. “Ağrınız mı var? Çözümü var.” sloganıyla hastalarını ağrı şikayetinden kurtarıyor. Collins’in terapileri 10 Kasım’a kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Bayram eğlencesi

Nev’in eski ve yeni şarkılarının yanı sıra sevilen cover’ları da seslendireceği programı bugün Jolly Joker İstanbul’da.

Lezzetler duble

Celal Çapa’nın oğlu Emre Çapa, dünyanın sayılı aşçılık okullarından Johnson&Wales’ten mezun olmuştu. 2010’da Akaretler’deki W Otel’in altında Minyon’u açan Emre Çapa şimdi de Arto Ankaralıyan ile Asmalımescit’teki Plazzo Donizetti Otel’in teras katında Duble Meze Bar’ı hizmete soktu. Celal Çapa’nın işletme danışmanlığını, İstanbul Gourmet’nin yemek danışmanlığını üstlendiği Duble Meze Bar, lezzetleri ile olduğu kadar Haliç manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Yazarın Tüm Yazıları