Minik şeflerle pizza partisi

Cappuccino Bistro’nun sahibi Sinem Nefesoğlu, Çekmeköy’deki mekânında düzenlediği “Minik Şeflere Lezzet Atölyesi”nde pizza partisi verdi.

Haberin Devamı

Etkinliğe cemiyet hayatının ünlü hanımları da çocuklarıyla birlikte katıldı. Oyun alanındaki aktivitelerle eğlenceli vakit geçiren minikler, daha sonra kendi elleriyle hamur açıp pizza pişirdi. Günün sürprizi ise davetli çocuklara ikram edilen, kendi fotoğraflarıyla süslü cupcake ve kurabiyelerdi.

Amerika’da görkemli açılış

Yurtiçi ve yurtdışındaki mağaza ağını genişletmeye devam eden Sarar, ABD’nin başkenti Washington DC’deki yeni mağazası için görkemli bir açılış töreni düzenledi.
Mağazasının açılışı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.
Açılışın ardından Washington Büyükelçiliği Konutu’nda düzenlenen defileyle Sarar’ın 2013-2014 kış koleksiyonu beğeniye sunuldu. Türkiye Washington Büyükelçisi Namık Tan ve eşi Fügen Tan’ın ev sahipliği yaptığı defileye moda dünyasının önemli isimleri katıldı.

Yolu şaşırdı

Haberin Devamı

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, önceki gün Akmerkez’de objektife takıldı. Tek başına geldiği AVM’de bir süre mağazaları dolaşan Dinçer, alışveriş turunu tamamladığında yolunu şaşırdı. Hangi yönden gideceğine bir türlü karar veremeyen Dinçer’in yardımına yakın korumaları yetişip çıkış yolunu gösterdi.

Sinemasever aile

Eğlence sektörünün önde gelen isimlerinden Celal Çapa, geçtiğimiz gün oğlu Emre Çapa ile Kanyon’da görüntülendi. Alışveriş merkezine erken saatlerde gelen baba-oğul, sinema bileti aldı. Bir süre Şebnem Çapa ve Ceylan Çapa’nın gelmesini bekleyen ikili, daha sonra onlarla birlikte sinema keyfi yaptı.

İkinci sergi

Her ay farklı bir sergiyi sanatseverlerle buluşturan Lucca Art, şimdi de asıl mesleği yönetmenlik ve prodüktörlük olan Mert İçgören’in ikinci fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Eğlenceli şarkılarıyla da tanınan İçgören’in “Everything Is Something Happened” adlı sergisi, 21 Aralık’a kadar görülebilecek.

Yazarın Tüm Yazıları