Mikonos’ta aşk tatili

Mustafa Taviloğlu’nun yeğeni Serhat Soysal ile Medikim adlı ilaç firmasının sahibi Mehmet Mutlu’nun ablası Zeynep Mutlu, 2008’in ağustosunda muhteşem bir düğünle evlenmiş, ancak evlilikleri 2009’un aralık ayında sona ermişti.

Haberin Devamı

Daha önce başından bir evlilik geçen ve kendisinden yaşça genç olan Serhat Soysal’la yaptığı evlilikte de aradığı mutluluğu bulamayan Zeynep Mutlu’nun şimdilerde Beşiktaş’ın eski futbolcusu Pascal Nouma’yla birlikte olduğu konuşuluyordu. Daha önce Bodrum’da görüntülenen İkili, geçtiğimiz günlerde Mikonos’ta tatil yapmış. İlişkilerini yalanlayan çift, şu sıralar İstanbul’da görüşüyor.

Dünya onu dinliyor

Yedi yıldır her pazar saat 17.00’de Radyo FG 93.7’de program yapan dünyaca ünlü Türk prodüktör ve DJ Mert Yücel, askerlik görevi nedeniyle altı ay ara verdiği müzik çalışmalarına önemli projelerle devam ediyor. Temmuz ayında “Real Deal” adlı albümünü çıkaran Yücel, şimdi de house müziğin ünlü kadın DJ’i New York’lu Mieka Du Franx’in “Burlesque Disco” şarkısına remiks yapmış. Yücel’in bu ay yayınlanacak “Kayla” adlı albümünde Güney Amerika’nın efsane DJ’lerinden DJ Wady’ye ait bir remiks de yer alacak.

Haberin Devamı

Yine yabancı

Yabancı güzellere olan ilgisiyle tanınan, Süzer Holding’in çapkın veliahtı Baran Süzer’in, Alican Ulusoy’un eski sevgilisi Martha Graeff ile flört ettiği dedikoduları geçtiğimiz hafta basına yansımıştı. Ancak Süzer ile Ulusoy’un çok iyi arkadaş olduklarını bildiğim için dedikodulara inanmamıştım. Baran Bey önceki akşam iki güzelle Reina’da eğleniyordu. Ancak mekân çıkışı görüntülenince, içeride çok samimi olduğu güzelleri tanımazlıktan geldi.

Takacılar

Seren Serengil’le evliliğin eşiğinden dönen Gökhan Bilik, aralarında Seda Sayan ve Verda Penso’nun da olduğu birçok ünlü isimle aşk yaşayan Alpay Başaran’la birlikte Bodrum’da tatil yapıyor. Çapkın ikili önceki gün bir balıkçı teknesiyle hız denemesi yaparken görüntülendi. Sahilleri gezen playboylar, zaman zaman da gözlerine kestirdikleri güzellerin yakınına demirledi...

Ekonomi sohbeti

Hande Ataizi’nin 24 saat evli kaldığı avukat Fethi Pekin’le nikâh masasına oturan Zeynep Dereli, evliliğinin  dokuzuncu ayında boşanmıştı. O günden sonra daha çok iş hayatıyla gündeme gelen Dereli, geçtiğimiz gün İstanbul gecelerinde Özgür Demirtaş’la görüntülendi. Baruch College NY’da finans dersleri veren Demirtaş’ın Sabancı Üniversitesi’ne finans profesörü olarak geleceğini söyleyen Dereli, “Kendisiyle dünya ekonomisinin geleceğini tartıştık” dedi.

Haberin Devamı

Melisa’nın havlularını kim çaldı

Bodrum-Türkbükü’ndeki 5 Oda Otel’de tatil yapan Sibel Can’ın kızı Melisa, hırsız şoku yaşıyor. Ancak çalınanlar öyle para ya da değerli eşyalar değil. Söylenenlere göre ünlü bir isim, Melisa’nın havlularını çalmış. Bodrum, son günlerde bu sosyetik kleptomanı konuşuyormuş.

Sultan sofrası

Holiday Inn Istanbul Airport, ramazanda misafirlerini “Şehzade”, “Hanedan” ve “Tuğra” adlı üç farklı mönüyle ağırlıyor. Saltanat Restoran, Tulip Restoran, Turkuaz Salonları ve İstanbul Balo Salonu, Türk ve Osmanlı mutfağının özel tatlarını geleneksel iftariyeliklerle sunuyor.

Yazarın Tüm Yazıları