Merve’nin objektifinde buluştular

New York School of Visual Arts’ın fotoğrafçılık bölümünden mezun olan, Nurettin Hasman’ın kızı Merve Hasman, kozmetik markası Max Factor’ün yeni ürünü “Second Skin Fondöten”in tanıtımı için “Hayat Senin Sahnen” adlı bir proje hazırladı.

Haberin Devamı

15 ünlü ismi sahneye hazırlanırken görüntüleyen Hasman’ın fotoğraflarından oluşan sergi, önceki gece The Sofa Hotel’in teras katındaki Art 8 Lounge’da ziyarete açıldı. Proje için objektif karşısına geçen ıclal Aydın, Melisa Eliyeşil, Mina Hasman, Mine Kalpakçıoğlu, Alanda Bezmen, Berrak Güvem, Ester Candemir, ıdil Atakol, Lalin Akalan, Merve Başeğmez, Nergis Kurtuluş, Sera Baygın, Suzan Polat, Suzin Akalan ve şebnem Çapa’nın katıldığı açılış, ıstanbul cemiyet hayatından çok sayıda seçkin ismi de bir araya getirdi.

Çırağan’da kutlama

 1907 Fenerbahçe Derneği’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlaması, bu yıl Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti. Kutlamaya, 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç başta olmak üzere dernek yöneticileri, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, aileleri ve ünlü simalar katıldı. Gecede bir konuşma yapan Ali Koç, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını bir gelenek haline getirdiklerinin altını çizerek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük Atatürk’ün yolunda ilerliyoruz” dedi. Senaryosunu Turgut Özakman’ın yazdığı, Hamdi Alkan’ın yönettiği, mart ayında gösterime girmesi planlanan “Dersimiz Atatürk” adlı sinema filminin fragmanı da ilk kez bu davette gösterildi.

Turneye devam

Haberin Devamı

Genç DJ’ler Burak Yeter ve Ece Toprak’ın Türkiye çapında çıktıkları turne devam ediyor. Toprak, bu gece Bursa’daki Club Loby’de performans sergileyecek. “Connection” adlı albümüyle dikkat çeken Yeter ise 13 Kasım’da Ankara’da, 14 Kasım’da da Kayseri’deki Hilton Oteli’nin içinde yer alan Park adlı mekânda müzik yapacak.

Bugün açılıyor

Modacı Bahar Korçan, yeni mağazasını Galata’da açıyor. Serdar-i Ekrem Sokak’ta bugün hizmete girecek mağazada, Korçan’ın 2010 kış koleksiyonu satışa sunulacak. Mağazanın, Korçan’ın tasarımları kadar sıra dışı konsepti ile de ilgi çekmesi bekleniyor. Açılışın sürprizi ise, altı müzisyen ve iki dansçıdan oluşan Mariachi Band olacak...

Yarın son gün

Bali Sanat Galerisi, sezonun ilk etkinliğinde karma bir sergiye ev sahip-liği yapıyor. “Çağdaş-I” isimli resim ve heykel sergisi, 21 sanatçının eserlerinden olu-şuyor. Sergiyi gezmek için yarın son gün...

Urla’nın yeni efsanesi

Haberin Devamı

ıstanbul’daki Sherlock Holmes Pub’lar ve Woo Club’ın sahibi Cüneyt Cem Bişkin, ızmir’in şirin ilçesi Urla’ya yerleşti ve burada,  “Mythos” adını verdiği bir balık restoranı açtı. Ödüllü mutfak şefi Sinan Saçık’ı da ıstanbul’dan ızmir’e getirten Bişkin, “Ege mezelerini orijinal olarak sunmayı tercih ettik.” dedi. Geçtiğimiz gün yakın dostları Gül-Kenan Erçetingöz ve Mirey-Özer Uyar çifti de Bişkin’i yeni restoranında ziyaret etti ve yemeklerinin tadına baktı.

Yazarın Tüm Yazıları