Merak...

PKK’nın elinde rehin bulunan askerlerin kurtulmasına üzülenlerin, şehit tabutları başında döktükleri sevinç gözyaşı mıydı bu durumda?

Naci Görür ile Celal Şengör’ün bekledikleri büyük depremde hayatlarını kaybetmeleri durumunda, mezar taşlarına "İnanmıyordunuz ne oldu?" diye yazılması gibi bir vasiyetleri var mıdır?

*

Aşk, aslında "filmcilerin icadı", "rol icabı" bir durum mudur?

*

Allahım!

Bülent Ersoy kulunun, bir yastıkta kocamasından vazgeçtik, iki gün bir yastığa baş koyacak bir kocası olmayacak mıdır şu hayatta?

*

Hayırdır?

Küre ısınmaktan vazgeçip soğumaya mı başlamıştır?

*

Beşiktaş’ın kalesi o gün biraz büyük mü tutulmuştur ne?

*

Önce Suriye, şimdi Irak, yakında muhtemelen İran... Kucağı açık, "anaç" komşularımızın sonu gelmeyecek midir?

*

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eşi Mihriban Aliyev, dünyanın diğer "first lady"lerinde komplekse neden oluyor mudur?

*

Hüsnü Şenlendirici, boşanmak üzere olduğu Nazire Şenlendirici’yi ziyaretlerinde, Nazire Hanım’ın kadınlığına mı yoksa anneliğine mi itibar etmektedir?

Kesin ve net bilgilenmek istiyoruz!

Lütfen yani!

*

"Binbir Gece"nin Onur’uyla, "Hatırla Sevgili"nin Necdet’i, binlerce kopyalanarak piyasaya sürülemez mi?

*

Birkaç damla sıvı deterjanla dağ gibi bulaşık yıkayan, lavaboları çizmeden parlatan iki çocuk annesi ev kadınları daima "manken kıvamında" mıdır Türkiye’de?

*

İnsan, "facebook"tan bulup çıkardığı, 35 yıldır görmediği ilkokul arkadaşıyla ne konuşur? İlk olarak "Çok büyümüşsün" mü der mesela?

MIŞ-MUŞ

Diyarbakır’da bir baba, oğlunu ısıra ısıra öldürmüş.Çocuğunuzu "Yerim ben seni!" diye sevenlerden uzak tutun!

Araştırmaya göre eşinden fazla kazanan 3 kadından 2’si dayak yiyormuş.Adam evdeki "para ve güç" dengesini sağlıyor zahir!

Suudi imam TV’de, "Kadın nasıl dövülür" dersi veriyormuş.Demek Suudi erkekler bizimkilerden evladır. Bizimkilerin derse falan ihtiyacı yok araştırmalara bakarsanız... Hepsi doğuştan "mezun".
Yazarın Tüm Yazıları