Mancini’ye hediye

MANCINI’ye 43. yaş günü hediyesi... Fenerbahçe’de, Brezilyalılar durunca, Inter İstanbul’daki maçın rövanşını rahat aldı.

Vederson, Deivid ve özellikle kaptan Alex, maçı seyredince, grup lideri Inter, attığı gollerle, ikinci tur için vizeyi bir maç öncesinden aldı.

Oysa, Brezilyalıların kötü oyununa karşın, ilk yarı dengeli geçmiş, kalecilere top bile gelmemişti. Alex’in kaçırdığı inanılmaz golden sonra, ev sahibi Inter bir seri hatanın sonucunda ilk golü attı. Bundan sonra Fenerbahçe’de ne oyun disiplini, ne de kademe anlayışı kaldı. Ibrahimoviç’in golünde Roberto Carlos’un da put gibi durması ve filelere giden gol, ev sahibi ekibi bir hayli rahatlattı.

Hatalar zinciri

Aslında bütün gözler, bir saat önce biten CSKA-PSV maçındaydı. Eğer bu maç istenildiği gibi bitseydi belki de iki takım, daha da rahat bir şekilde sahaya çıkacaktı. PSV kazanınca, gerek Inter gerekse de Fenerbahçe, sahaya daha temkinli ve kazanmak için çıktı ama Deivid, Alex ve Vederson’un çok kötü olması, Aurelio’nun dakikalar ilerledikçe sönmesi, Roberto Carlos’un ikinci goldeki hatası ile maç Fenebahçe için kötü geçerken Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, 43. yaş gününü talebelerinin kendisine hediye ettiği bu galibiyet ile kutladı.
Yazarın Tüm Yazıları