Kutlamalar İstanbul’da başladı

Dünyanın en köklü kalem üreticisi Faber-Castell’in 250’nci kuruluş yıldönümü kutlamaları, İstanbul’da başladı.

250’nci yıl için dünya genelinde gerçekleşmesi planlanan özel etkinlikler, Çırağan Sarayı’nda düzenlenen gala yemeğiyle start aldı. Faber-Castell’in 8’inci kuşak temsilcisi Kont Anton Wolfgang von Faber-Castell ile Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan’ın ev sahipliği yaptığı gece, ENBE Orkestrası’nın şarkıları ve Sunay Akın’ın kısa gösterisiyle renklendi.

Beyoğlu turu

Türkiye’nin en zengin ailelerinden olmalarına rağmen gösterişten uzak, sade yaşam tarzlarıyla bilinen Koç ailesinden Caroline Koç, önceki gece Asmalımescit’te objektife takıldı. Caroline Hanım, İstanbul’un eğlencesiyle olduğu kadar tinercileri ve yankesicileriyle de ünlü bu adresinde tek başına yürürken görüntülendi. Daha dün ünlü olmuş isimler bile yanında 10 korumayla dolaşırken, Caroline Koç’un bu cesaretine “bravo” dedim doğrusu...

Geleceğe Dönüş

W Lounge, bugünden itibaren iki hafta boyunca etkinlik fotoğrafçısı Bige Yalın’ın “Back to the Future” (Geleceğe Dönüş) sergisine ev sahipliği yapacak. Nurettin Hasman’dan Ece Sükan’a, Şebnem Çapa’dan Ömer Karacan’a birçok ünlü ismin fotoğraflarının bulunduğu serginin açılışı bu akşam gerçekleşecek. Gece, 90’lı yılların nostaljik şarkılarıyla renklenecek.

Moda tutkunları buluştu

Colin Firth, Emma Thompson ve Chris Martin gibi dünyaca ünlü isimlerin de tasarımlarını kullandığı modacı Nicole Farhi, 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu Kanyon’daki Harvey Nichols mağazasında düzenlenen özel davetle tanıttı. Babası Türk asıllı olan Farhi’nin davetine, aralarında Eda Taşpınar’ın da yer aldığı moda tutkunu isimler büyük ilgi gösterdi.

İnzivaya çekilin

Bill Clinton, Larry King, Madonna gibi dünyaca ünlü isimlere de meditasyon öğreten Hint asıllı profesör ve yazar Deepak Chopra’nın öğrencisi olan Ezgi Sorman, Body and Mind Events Turkey ile ortak bir çalışmaya imza atıyor. Sorman, hem bedensel hem de zihinsel açıdan dinlendirici bir tatil alternatifi sunuyor: “Retreat tatili”. Sorman’ın eğitmen olarak da görev yaptığı tatilde yoga, meditasyon, dağ yolculuğu gibi birçok farklı aktivite yer alıyor.

Niş’te flashback

Nişantaşı’nın popüler eğlence mekânı Niş’te bu gece “Flashback Parti” var. DJ Kamer Kutlu, çalacağı şarkılarla mekâna gelenleri geçmişe ışınlayacak!

Bu gece sahnede

Teoman, bu gece Beyoğlu’ndaki Jolly Joker Balans’ta sahneye çıkıyor. Ünlü şarkıcı konserde son albümü “İnsanlık Halleri”nin yanı sıra eski albümlerindeki sevilen şarkılarını da seslendirecek.
Yazarın Tüm Yazıları