Kuş misali

Cem-Betina Hakko çifti geçtiğimiz haftayı Bodrum Türkbükü koylarında geçirdi.

Teknelerinde tatil yapan Hakko çifti, Türkbükü Divan Palmira’da tatil yapan anne-babaları Kathy-Vitali Hakko çiftini de görme fırsatı buldular. Bilgün Dereli de bu tatil esnasında Hakkolar’a eşlik etti. Geçtiğimiz gün Bodrum’dan İstanbul’a uçan Cem-Betina Hakko çifti önceki gece Çırağan Sarayı’nda düzenlenen bir davete katıldı.

Başkandan teşekkür

VW POLO Ladies Cup ve SEAT Cup Türkiye’nin Castrol Ayağı 26 Haziran’da İzmit Körfez Pisti’nde yine kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. POLO Ladies Cup’ta Nuray Esener birinci, Dunlop pilotları Ann Tahincioğlu ikinci, Melis Çeker ise üçüncülüğü kazandı. SEAT Cup Türkiye’de Garanti Emeklilik pilotu Ertan Nacaroğlu birinci, Muhabbet Kart pilotu Ömer Erdem ikinci, Dunlop pilotu Taner Şengezener ise üçüncü oldu. Türkiye Otomobil Federasyonu Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, organizasyona katkılarından dolayı Ferit-Diana Şahenk çiftine teşekkürlerini sundu.

Nişana gitti

Serra Merzeci, kızı Melis Dural’ın mezuniyeti için İsviçre’ye gitmişti önceki hafta. Serra Hanım, bugün ise Melda Kamhi ve Sinan Kosif’in nişan daveti için Bodrum’a uçacak. Yasemin-Jefi Kamhi çiftinin kızı Melda, Sinan Kosif’le yarın Bodrum Yalıkavak’ta nişan yüzüklerini takacak. Jefi Kamhi’nin Yalıkavak’taki Şamdan Evleri’ndeki evinin bahçesinde yapılacak olan tören için Serra Merzeci, iki beyaz kıyafet diktirmiş...

Tatilini erteledi

Feryal Gülman’ın Bodrum Türkbükü’ndeki arazilerine Adnan Polat’la ortaklaşa yaptığı Bodrum Village evleri, bir anda sosyetemizin rağbet ettiği evler arasına girdi. Ferit-Diana Şahenk çiftinin buradan ev alması, ilgiyi daha da artırmış. Feryal Gülman, evlerin satışı için yurtdışı tatilini bile ertelemek zorunda kaldı.

Istakozcu Bodrum’da

Sema Çelebi, canlı ıstakoz sattığı dükkanı ‘A la Gourme’yi geçtiğimiz ay istanbul Bebek’te açmıştı. İşler umduğundan daha iyi gidince, Çelebi iyi bir tatili hak ettiğini söyleyip Bodrum’daki evinin yolunu tuttu. Bodrum’un güzel manzarasına sahip evinde kış aylarının stresini ve yorgunluğunu atan Çelebi, ‘Yaz bitene kadar İstanbul’a dönmem’ diyenlerden.

Kızını görmeye Londra’ya gidecek

Sibel İlkiz’in Vedat Yelkenci’den olan kızı Esra Yelkenci, Londra’da özel bir televizyon kanalında çalışmaya başladı. Babasıyla birlikte yaşadığı Fransa’daki eğitimini tamamlayıp Londra’ya yerleşen Esra Yelkenci, annesini çok özleyince telefona sarılıp Sibel Hanım’ı Londra’ya davet etmiş.

New Yorker’da alternatif müzik

Arjantin tangosunu ambient elektronik ile buluşturan Gotan Project’in mimarı Fransız prodüktör Philippe Cohen Solal, Gotan Project DJ Set’le Newyorker Nublu:East’te çalacak. Solal, 2004 yılında tangonun özündeki Afrika unsurlarını Arjantin folk müziği ile bir araya getirip, elektronik altyapılarla güçlendirerek Gotan Project remixlerinden oluşan ‘Inspiracion-Espiracion’u yayınlamıştı. Solal, New Yorker’da 7 ve 8 Temmuz’da sahneye çıkacak.

Hayvanlara üzülüyor

Yasemin Kozanoğlu’na geçtiğimiz gece Sortie’de rastladım. Artık sansasyonel haberlerle anılmak istemediğini ve çok nadir dışarıya çıktığını belirten Kozanoğlu, bu aralar kendini zulüm gören hayvanlara adadığını söyledi. Geçtiğimiz hafta İzmir Hayvanat Bahçesi’ne gittiğini, oradaki fil ve diğer hayvanların yaşam koşullarının düzeltilip daha yukarıya çekilmesi için kampanya başlattığını söyleyen Kozanoğlu, İzmir’in yerel radyolarına çıkıp mücadelesini anlatmış.

Formunu yüzmeye borçlu

Esra Gürsoy, Bodrum Türkbükü Tampa Beach’de halkla ilişkilerci olarak çalışmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde patronu Celal Çapa’nın eşi Şebnem Hanım’la zodyak bota atlayan Gürsoy, Türkbükü sahillerinde demirleyen teknelere yanaşıp Tampa’nın açıldığını, kendilerini beklediklerini haykırıyor. Öğleden sonra işbaşı yapan Gürsoy, günde iki saat yüzerek formunu koruyor.
Yazarın Tüm Yazıları