Kulüpte ilginç tesadüf

Nurettin Hasman ile Güliz Onursal’ın ikiz kızları Mina ve Merve, geçtiğimiz hafta eğitimlerini sürdürdükleri İsviçre’den İstanbul’a geldiler.

/images/100/0x0/55eaaa7df018fbb8f88ef03fHasman kardeşler, önceki akşam da yaz sezonunun açılışını yapan Reina’daydılar. Mekana babaları Nurettin Hasman ve sevgilisi Eda Taşpınar’la gelen iki kardeş, ilerleyen dakikalarda içeride anneleri Güliz Onursal ve sevgilisi Murat Evliyaoğlu ile karşılaştı. Mina ile Merve, o andan itibaren de açılışa yeni sevgilileriyle gelen anne ve babalarının bulunduğu masalar arasında mekik dokumaya başladı.

Atatürk’e verdiği sözü tuttu

Irmak Okulları, 19 Mayıs günü saat 20.00’de piyanist Tuluyhan Uğurlu’yu konuk etti. Uğurlu, 19 Mayıs Atatürk’ü /images/100/0x0/55eaaa7df018fbb8f88ef041Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Irmak Okulları Gösteri Merkezi’nde "Mustafa Kemal Atatürk ve Güneşin Askerleri" adlı eserini seslendirdi. Uğurlu’nun 7 yaşındayken Anıtkabir’de Atatürk’e verdiği bir sözü yerine getirmek için yazdığı bu eser, Nevid Kodallı’nın Atatürk Oratoryosu’ndan sonra onun için yazılan ikinci klasik çalışma özelliğini de taşıyor.

Simitçiler suçlu
/images/100/0x0/55eaaa7df018fbb8f88ef043Ayşegül Germir ile Nejat Cinisli’nin iç mimar kızları Fulya Cinisli, son birkaç ayda aldığı kiloları verememekten şikayetçi... Mustafa Toner’in yanında yetişen, geçtiğimiz yıl da Nişantaşı’nda kendi ofisini açan Cinisli, bu kiloların Nişantaşı’ndaki sokak simitçilerinin eseri olduğunu söylüyor. Kokusuna dayanamadığı leziz simitler yüzünden ideal kilosunun üzerine çıkan Fulya Hanım, şimdilerde sıkı bir spor programıyla eski formuna kavuşmaya çalışıyor.

Yemeğiniz gözünüzün önünde hazırlanacak
/images/100/0x0/55eaaa7df018fbb8f88ef045
Harbiye Banlieue6080 geçtiğimiz hafta balkonunu açtı. Banlieue-Teras6080 adıyla yaz boyunca hizmet verecek olan restoranın şefleri Gazi-Bilal Ateş kardeşler, yeni sezon için bir de sürpriz hazırladı. Ve iki şef, siparişleri masanın hemen yanında hazırlamak için Paris’ten ekipman getirtti. Ortaklar Didem Sözen, Bahattin Demir ve İzzet Çapa da onların yenilik isteklerine olumlu cevap verince eğlence dünyasında ilginç bir ilke imza atılmış oldu.

Önce sema gösterisi sonra takı sergisi
/images/100/0x0/55eaaa7df018fbb8f88ef047
Takı tasarımcısı Zeynep Erol, "Yaşam Çiçeği" adlı yeni koleksiyonunu önceki akşam Aya İrini’de sergiledi. Adını Avrupa ve Amerika’da da duyuran, New York ve Londra’da da sergiler açan Erol, Aya İrini’de davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Takı tanıtımından önce "sema" gösterisinin yapıldığı geceye katılanlar arasında Nesligül Aksoy ve Berrak Barut da vardı. İki arkadaş cansız mankenler üzerinde sergilenen takıları hayranlıkla inceledi.

Büyük gecce’ye hazırlanıyor
/images/100/0x0/55eaaa7df018fbb8f88ef049
Magazin ve eğlence portalı gecce.com, 5’inci yaşında... gecce.com’un yaratıcısı Gül-Kenan Erçetingöz çifti, yıldönümlerini 13 Haziran’da, Sirkeci Sepetçiler Kasrı’nda verecekleri davetle kutlayacak. Aynı gece, gecce.com tarafından yapılan "Mekan Oskarları 2005"in galiplerine de ödülleri verilecek. Kutlamanın kusursuz olması için gece gündüz çalışan Gül Erçetingöz, davetlileri birçok sürprizin beklediğini söylüyor. Bu yoğun hazırlık döneminde en büyük yardımcıları ise Sinem Bayer ile Esra Üstünkaya...

Deniz ürünleri seviyor
/images/100/0x0/55eaaa7df018fbb8f88ef04b
Sinan Gürsoy da "Denizden babam çıksa yerim" diyenlerden! Masasından deniz ürünlerini eksik etmiyor, gittiği davetlerde bu tercihini hep gözler önüne seriyor. Geçtiğimiz hafta sonunu Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum’da geçiren Sinan Bey, akşam yemeğinde açık büfeden büyük boy bir ıstakozu alıp tabağına yerleştirdi.

Doğulu ile eğlendiler
/images/100/0x0/55eaaa7df018fbb8f88ef04d
19 Mayıs tatilini fırsat bilenler, güneye akın etti. Antalya-Belek’teki Sungate Port Royal de tatilcilerin favori adresleri arasındaydı. Konuklarına Kenan Doğulu konseriyle unutulmaz bir tatil yaşatan otelin sahibi Kazım Cengiz, genel müdürü Kaya Cansever, pazarlama ve iletişim direktörü Can Topçu, sezona kusursuz bir şekilde hazırlandıklarını söylediler. Bu arada, geçtiğimiz aylarda Ceyla Gölcüklü ile kısa bir flört yaşayan Kazım Cengiz, kendini tamamen işlerine verdiğini söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları