KPSS sınavının ardından tiyatroculuk oynanıyor

- ÖSYM Başkanı Ünal Yarımağan’ın erkenden gelen istifası hepimiz için şaşırtıcı oldu. Yarımağan, bu hırsızlık olayını çözdükten sonra emekli olacağını söylemişti.

Haberin Devamı

Erken istifanın anlamı nedir?
Soruların çalınması ile ilgili bir çok iddia var.
Bu istifanın mutlaka bir açıklaması lazım.
M.DEMİROĞLU
- KPSS’de yaşanılanlar yavaş yavaş örtbas edilmeye başlandı. İstifalar da verildi. ÖSYM Başkanı da istifa etti. Neden? YÖK’e neden kızdı?
Bu benim ülkem. Gençliğini yokeden benim milletim. Çok üzülüyorum.
Rukiye TEZ
- GERÇEK mağdurları eğitim bilimleri sınavını iptal ederek yarattınız. Suçlularla aynı sınava tekrar girmek zorunda mıyız biz? Ortada suçlu yok. Tek suçlu biziz. Hakkıyla çalışıp atanmayı hakedenler! Çalışanı değil çalanı cezalandırın!
İlker ÖZTÜRK
- MEDYA organlarımızın bu rezillikte sorumlular yakalanan kadar konuyu gündemde tutması hakkaniyet göstergesi olacaktır. ÖSYM içinden bu soruları sızdıranlar da kopya çekenler kadar suçludur.
Fulya DENİZ
- GELECEĞİMİZİ, yarınlarımızı hırsızlara, fırsatçılara, hakkımızı gaspedenleri teslim etmeyeceğiz. YÖK ve ÖSYM kendini temizlemesi için 2010 KPSS lisans sınavi’nı tamamen iptal etmelidir.
Deniz KUYUMCU

Haberin Devamı

İyi ki harç alınmayacak

NAMAZINDA, niyazında, yandaş bir AKP vatandaşı bana ağlaşıp duruyordu; ”Ben sınav için neden tekrar para vereyim ağabey”
Sonra da, 2011’deki seçimlerde AKP’ye oy vermeyecekmiş.
Ben de “Başbakan’a bir mektup yaz çözüm onda. Değil mi ki sen ona ‘evet’ dedin o zaman çözümünü o bulsun” dedim. Tam kendisine yazı yazarken, yeni sınava giriş harcı alınmayacağını söyledim, durdurttum.
Öteki sorusuna cevap vermedim. Kim nereye oy verirse versin.
İleri demokrasi mi, yoksa tam demokrasi mi? ? A.Ç.

Bakanımız Tevfik İleri’ye bir gelse

KURTULUŞ’ta bulunan Tevfik İleri İlköğretim Okulu neden WC tadilatlarını ve okulun boyanmasını okulların açılmasına bir hafta kala yapıyor anlayamıyorum. Her yıl böyle.
Ayrıca yaklaşık 1500 kişilik okulun beden dersleri için neden bir soyunma odası yok. Var diyecekler ama, fare ve böcekler cirit atıyor. Sayın Milli Eğitim Müdürü hep Kurtuluş Lisesi’ne geliyor, bir de yan taraflarda bulunan ilköğretim okullarına uğrayıversin. Çocuklar soyunma odalarına kavuşsunlar.
Metin KOCABAY

KISA KISA

Haberin Devamı

TAYLAN Özgür anısına yapılacak Bandista ve Ahibba konseri 23 Eylül perşembe  ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisi, Çim Amfi’de 19.30’da.
TAMER Bilgiç resim sergisi 29 Eylül-14 Ekim tarihlerinde Çankaya Galeri Soyut’ta izlenebilir. (galerisoyut@gmail.com)

Yazarın Tüm Yazıları