Konsolos eşi Yabancı Damat hayranı

Yunanistan Konsolosu Alexis Alexandris’in geleneksel olarak düzenlediği davetin konukları arasında Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Yabancı Damat’ın oyuncuları da vardı.

Yunanistan Büyükelçisi George ve eşi Atina Yemnimates’in himayesinde gerçekleşen davette, Yunanistan Konsolosu Alexis Alexandiris ve eşi Louis Alexandiris ile bir araya gelen oyunculardan Sumru Yavrucuk, Nehir Erdoğan, Özgür Çevik ve Erdal Özyağcılar geceboyu neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob Mutafyan, Emekli Orgeneral Çevik Bir, işadamı Şarık Tara’nın da katıldığı davette konsolos eşi Atina Elexandiris dizinin hiçbir bölümünü kaçırmadığını ve Yunanistan’da olduğu dönemlerde de diziyi yunan kanallarından takip ettiğini söyledi.

Podyumlara ara verecek

İzmirli işadamı Osman Rimer’le 2 ay önce Roma’da dünyaevine giren Yüksel Ak, hamileliğin tadını çıkarıyor. Evlendikten sonra her fırsatta çocuk isteğini dile getiren Yüksel Ak, eşi Osman Rimer ve manken arkadaşı Pınar Tezcan’la birlikte önceki akşam, Akrep Nalan’ın sahne aldığı Nişantaşı Shu Bar’da eğlendi. Ak, ‘Çok özel defilelerde yer alacağım. Çünkü 2,5 aylık hamileyim ve çocuğuma bakmak istiyorum’ dedi.

Eski eş ve yeni sevgiliyle aynı masada

Şovmen Okan Bayülgen, çocukluk arkadaşlarıyla birlikte önceki akşam Beyoğlu’ndaki Yakup 2 adlı restoranda bir araya geldi. Geleneksel olarak her ay düzenlenen yemeğe, Okan Bayülgen, Fas’lı sevgilisi Khansa ile birlikte katılırken, geceye ünlü şovmenin boşandığı tiyatrocu eşi Zeyno Gönenç de kız arkadaşlarıyla birlikte geldi. Okan Bayülgen, sevgilisi Khansa ve eski eşi Zeyno Gönenç’le yan yana oturarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet etti. Bayülgen, ‘Zeyno benim dostum ve arkadaşım, bizim açımızdan bunda bir sorun yok’ diyen ünlü şovmen balıkçıyı sevgilisiyle terk etti.

Dayı yeğen gerginliği sürüyor

Kadir İnanır’ın sevgilisi Jülide Kural, ünlü Meksikalı ressam Frida’nın hayatının anlatıldığı tek kişilik oyunu Profilo Kültür Merkezi’nde sergiledi. Oyunu izlemeye gelenler arasında İnanır’ın popçu yeğeni Soner Arıca ve diğer yeğenleri Hüseyin ve Cevahir de vardı. İnanır, verdiği çıplak pozlardan dolayı küskün olduğu Soner Arıca ile gece boyunca konuşmadı ve yan yana gelmedi.

55. yıl geride kaldı

Yeni Karamürsel Mağazaları’nın 55. kuruluş yıldönümü Çırağan Sarayı’nda verilen bir davetle kutlandı. Harun ve Saruhan Tan kardeşlerin eşleriyle katıldığı davette Harun Tan’ın eşi Ebru Şallı geceye güzelliği ile damgasını vurdu. Cem Hakko, Alinur Velidedeoğlu, Ediz El Hadef, Müge, Ercan Canmutlu gibi tanınmış isimlerin katıldığı davette Ebru Şallı ve Harun Tan ‘ın alileleri mutluluk pozları verdi.

Yunan Best Model klipte oynadı

Yunanistan Best Modeli Alexandros Stropoulos, Gülşah Dilek’in ilk klibinde kamera karşısına geçti. Tamer Aydoğdu’nun yönetmenliğini üstlendiği ‘Ateşten Günler’ adlı şarkının klibinde Alexandros Stropoulos, rol icabı bir Türk kızına deli gibi aşık bir genci canlandırıyor. Aralık ayı sonunda çıkaracağı albümü ile bugüne kadar sahip olduğu deneyimleri çalışmasına taşıyan Dilek’in albümü pop-fantezi tarzında olacak.

Bir dargın bir barışık

Zeynep Tunuslu, İzmirli sevgilisi Hüsnü Birman’la bir dargın bir barışık ilişkisini sürdürüyor. Tunuslu ve Birman geçtiğimiz gece Beyoğlu’nda eğlendiler. Gecenin sonunda evine tek başına dönmek isteyen Tunuslu, Birman’ın ısrarları karşısında daha fazla dayanamadı ve taksiye birlikte binerek uzaklaştılar.

Doğu Ekspresi’yle müzikli yolculuk

Piyanist-besteci Tuluyhan Uğurlu, büyük ilgi gören Doğu Ekspresi isimli projesini üç yıl aradan sonra Sirkeci Garı Tarihi Bekleme Salonu’nda 1 Aralık Perşembe, 2 Aralık Cuma akşamı saat 20:30’da, 3 Aralık Cumartesi günü ise saat 16:00’da tekrar seslendiriyor. Tren düdükleri ve tren efektleri ile başlayıp gelişen konserlerde trenle yaşadığımız 150 yılın hikáyesi anlatılıyor.
Yazarın Tüm Yazıları