Kesenin ağzını açtı

Sinan Serter-Özlem Yıldız çifti geçtiğimiz akşam Etiler Şamdan’daydı. Baş başa yemek yiyen çift, gecenin sonunda Serter’in kullandığı otomobille Acarkent’teki evlerine döndü.

Bu arada Sinan Bey ayrılmadan önce kapı görevlisine otomobilini getirtmesi karşılığında 50 YTL bahşiş verdi. Çiftin o akşam içeride ödediği hesap da 1200 YTL’yi bulmuş./images/100/0x0/55ea9373f018fbb8f888fdc8

İşleri devralması yakın

Levent Penso’nun sahibi olduğu Home Store, Türkiye’de şube sayısını artırmaya devam ediyor. İlk mağazayı İstanbul-Akmerkez’de açan, ardından İzmir ve Ankara’ya uzanan Penso, kızı Verda’dan da yeni atılımları sırasında büyük destek görmüştü. Levent Bey’in yeni destekçisi ise oğlu Serim... Ankara-Arjantin Caddesi’ndeki Home Store mağazasının geçtiğimiz haftaki açılışından önce epey yoruldu Serim Bey...

Gelin-görümce dayanışması

Nadire İçkale’nin kızı Diyar iki yıl önce Bülent Ceylan’la evlenmiş, ardından da Nadire Hanım’ın oğlu Ozan, Özge Hanım’la nikah masasına oturmuştu. Diyar Ceylan ile yengesi Özge İçkale’nin arasından su sızmıyor. Gelin-görümce geçtiğimiz gün de Ankara’daki Home Store mağazasının açılışına birlikte katılarak alışveriş yaptı.

Aileye rest

İpek Tanrıyar, aradığı mutluluğu Tunç Nazikoğlu’nda buldu. Önümüzdeki yaz aylarında evlenmeyi planlayan ikili, çocuklarının adını kararlaştıracak kadar eminler ilişkinin nikah masasına taşınacağından. Tunç Bey’in annesi her ne kadar bu evliliğe karşı çıkacağını, Tanrıyar’ı gelini olarak görmek istemediğini söylese de, ikili aşkından taviz vermiyor.
Mirastan pay vermedi

Yavuz Demir, iki yıldır mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek önceki gün hayatını kaybetti. Son dönemlerinde Bodrum-Gündoğan’daki Farilya Residence evlerini tamamlamaya çalışan eski basketbolcu, yaşamı boyunca beş kez nikah masasına oturmuştu. Beşinci evliliğini 2004 yılında Sibiryalı Anna Yankoviç’le yapan Demir’in yasal olarak eşi şu anda Anna Demir... Ancak duyduğuma göre Demir, mirasından eşine hiç pay bırakmamış ve tüm mal varlığını geçen yıl kızı Didem ile iki torununun üzerine yapmış.

İlk tebrik Garan’dan

Hanzade Özbaş’ın kızı Mesude Evliyazade ile Feray Zaimoğlu’nun oğlu Tolga Zaimoğlu geçen hafta nişanlandı. İstanbul’un köklü ailelerine mensup iki gencin nişan törenine katılan Cemile Garan, eski dostları Hanzade Özbaş ve Feray Zaimoğlu’nu ilk tebrik eden kişiydi...

Pırlantalar eşinden

Hande-Erdinç Acar çifti de geçtiğimiz akşam Etiler Şamdan’da eğlenenler arasındaydı... Hande Hanım, gece boyunca rastladığı arkadaşlarına pırlantalarla bezeli saatini ve tek taş yüzüğünü gösterip durdu. Söylenenlere göre Erdinç Bey, Los Angeles’ta evlendiği eşine bu iki mücevheri geçtiğimiz ay hediye etmiş.

Şirket değiştirdi

Roula-Mehmet Habbap çiftinin kızı Selin, Mercedes’deki görevinden geçtiğimiz ay istifa etmişti. Ancak tatili pek uzun süreli olmadı. Genç Habbap, iş hayatından uzak kalamadı ve Doğuş Otomotiv’in stratejik pazarlama ve kurumsal iletişim şefi oldu. Önceki işyeri Hadımköy’de olan Habbap, bundan sonra Maslak’taki ofiste işlerini yürütecek.

Dernek artık Nişantaşı’nda

Resim ve Heykel Müzeleri Derneği, 26 yıldır sürdürdüğü yaygın sanat eğitimi çalışmalarına, ekim ayından itibaren Akkavak Sok. No: 19 D:12 Nişantaşı adresinde devam edecek. Akademik eğitim almış deneyimli hocaların hem yetişkinlere hem de çocuklara sanat çalışmalarında yol gösterdiği dernekte, resim atölyeleri dışında sanat tarihi ve felsefe programları da bulunuyor.
Yazarın Tüm Yazıları