Karacan aşkı buldu

Ali Karacan, altı aydır Irene adlı bir güzelle flört ediyor.

Onları ilk kez kış aylarında İstiklal Caddesi’nde el ele yürürken görmüştüm. Geçtiğimiz hafta ise önce İtalyan Konsolosluğu’ndaki davette, ardından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Vatan Gazetesi’nin gecesinde rastladım. Ali Karacan, şimdiye kadar birlikte olduğu güzellerle görüntülenmekten kaçınırdı. Oysa İzmir’den geldiğini belirttiği kız arkadaşıyla objektiflerden kaçmıyor. Bu durum da ister istemez ilişkinin ciddiye bindiğini düşündürüyor insana...

Şimdi moda paella yemek

Balkon on5’in eğlencesi zaten meşhurdu. Son zamanlarda ise mekanın yemekleri ön plana çıkar oldu. Özellikle de paella’sı... Özel davetlerin favori adreslerinden Balkon on5’e girenler, mutlaka bir tabak paella siparişi veriyor. Geçtiğimiz gün uğradığımda Deniz Akkaya ile Ayşe Hatun Önal da oradaydı. İbiza’da bile bu kadar lezzetlisini yemediğini söyleyen Akkaya ve Önal, tabaktakileri öyle büyük bir iştahla tüketti ki, diğer müşteriler kendilerini gülerek izledi. Derya Baykal’ın da dostlarını sık sık bu lezzeti tatmaları için götürdüğü Balkon on5’te önceki gece ise Atıl Kutoğlu vardı. Ünlü modacı, Nilgün Delikan’la geldiği mekanda patron İzzet Çapa’nın tavsiyesini dinleyip paella’nın tadına baktı. O da yemeğe tam not verdi.

Stres cildine vurmuş

Seben Koçibey, New York’tan İstanbul’a geçen yıl kesin dönüş yaptı. Amerikalı eşinden boşanınca ülkesine dönme kararı alan Seben Hanım’ın hayatında o zamandan beri de kimse yok. Yalnızlığını unutmak içinse, sık sık İstanbul gecelerinde boy gösteriyor. Önceki gece Ortaköy’deki Anjelique Bar’da kuzeni Metin Aşkın’la eğlenirken rastladığım Koçibey’in, yüzündeki sivilce ve lekeler dikkatimi çekti. Bunların stresten kaynaklandığı, Seben Koçibey’in sıkıntılı günler geçirdiği kulaktan kulağa dolaşıyor şu sıralar...

30’uncu yılında TRT’ye çıktı

Sezen Aksu, sanat hayatının 30’uncu yılında TRT için konser verdi. ‘Canlı Performans’ adlı müzik programının Tepebaşı stüdyolarındaki çekimlerine, yüzlerce TRT çalışanı izleyici olarak katıldı. Aksu, ekran yasağını TRT için bozduğunu söyledi. Sanatçı, ‘Televizyona çıkmama işi inada binmesin istedim. O yüzden çocukluğumun, genç kızlığımın geçtiği, bir şeyleri borçlu olduğum TRT’ye çıkmaya karar verdim’ dedi.

Mustafa KIZGINYÜREK

Festival zamanı

33. Uluslararası İstanbul Müzik Festivali, Aya İrini Müzesi’nde gerçekleştirilen açılış töreni ve konserle başladı. Eczacıbaşı Holding’in sponsorluğunda düzenlenen festivalin açılışında konuşan İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) Başkanı Şakir Eczacıbaşı, Türkiye Cumhuriyeti’nin sanat alanındaki atılımları arasında en önemlisinin çok sesli müziğe yöneliş olduğunu ifade etti. Eczacıbaşı, ‘çağın son divası’ olarak nitelendirildiği Leyla Gencer’in başarılarına da değinerek ‘Bu akşam Türkiye’nin büyük divası Leyla Gencer’e ‘2005 Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü sunacağız’ dedi. Rahatsızlığından dolayı geceye katılamayan Gencer’in ödülünü, İstanbul Valisi Muammer Güler ve Eczacıbaşı, kendisine iletmek üzere Londra Covent Garden Kraliyet Operası eski Genel Müdürü Sir John Tooley’e sundu.

POPSAV başkanından memnun

POPSAV’a üçüncü kez başkan seçilen Hakan Peker, başarısını yeni yönetim kurulu üyeleri ve sanatçı dostları ile geçtiğimiz akşam Zincirlikuyu’daki La Pergola’da kutladı. Geceye Reyhan Karaca, Sinan Erkoç, Metin Özülkü, Erol Evgin, Selçuk Alagöz, Tülay Özer, Selçuk Ural, İzzet Öz, Hurşit Yenigün, Halit Kıvanç ve Erkan Yolaç katıldı.
Yazarın Tüm Yazıları