Kaplan yılı Çin burcunuzu nasıl etkileyecek

Çin burcunuzu öğrenmeniz için gereken tabloyu pazartesi günü yayınlamıştım. Kaçıranlar, internet sitemizden o güne ait yazımı okuyabilir.

Bugün, notlarına dün başladığımız, Çin astrolojisine göre 2010 Kaplan yılının sizin Çin burcunuza etkileri konusuna devam ediyoruz.
(Dünkü yazımızda Kaplan yılı yerine, Manda yılı yazmıştık. Düzeltir, okurlarımızdan özür dileriz.)

Ejderha
Ejderha burçları, kendi şanslarını kendileri yaratabilecekleri bir yıldalar. Sağlık açısından her şey olumlu görünse de, Çin astrolojisi, yakınlarının sağlıkları konusunda dikkatli olmaları gerektiğini hatırlatıyor. Aşk hayatları çok hareketli olmayabilir. ışte ve sosyal ilişkilerinde ise övgülü sözler veya terfi alabilecekleri bir yıl. Ancak sözlerini iyi seçmeleri, aşırı özgüven nedeniyle mevcut ilişkileri zedelememeleri gerekiyor.
Yılan
Yılan burçları, ikili ilişkilerinde dikkatli olmaları gereken bir yıla giriyor. Düşüncesizce sarf edilen sözler veya duygusal tepkiler aşk, aile, iş ya da arkadaşlık ilişkilerine zarar verebilir, kariyerlerini olumsuz yönde etkileyebilir. Sinirlerini kontrol edememeleri dışında, sağlık açısından olumlu bir yıldalar.
At
ış hayatlarında ilerleme sağlayabilecekleri, bulundukları sektörde veya çevrede isimlerinden övgüyle bahsedilecek (hatta belki ün kazanabilecekleri), maddi kazançlarını artırarak geçmiş yıllarda yaşadıkları olumsuzlukları unutabilecekleri bir yıla giriyorlar. Aşk hayatları ve sosyal ilişkileri açısından da 2010 Kaplan yılı olumlu bir yıl olabilir.
Keçi
ış hayatları yolunda, aşk açısından şanslılar ve insan ilişkileri olumlu. Ortadaki tek sorun, kendilerini baskı altında hissedebilecekleri bir yıl olması gibi görünüyor Çin inanışına göre. Bu nedenle akıllı ama bir o kadar da hızlı hareket etmeleri gerekebilir bu yıl içerisinde.
Yazarın Tüm Yazıları