Kafa nereye biz oraya

HABERLERHer yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul’da yılbaşı eğlencelerinin adresi Nişantaşı, Beyoğlu, Ulus ve Bebek oldu. İş, sanat, moda ve spor dünyasının ünlü isimleri popüler eğlence adreslerinde yeni yıla merhaba dedi.

Haberin Devamı


Nişantaşı ışıl ışıl

Yeni yıl kutlamalarının en renkli görüntüleri Nişantaşı’nda yaşandı. Şişli Belediyesi’nin günler öncesinden 2012 için rengarenk ışıklarla süslediği semtin en hareketli bölgesi Abdi İpekçi Caddesi meydanında kurulan platformdu.

*

Ciddi ilişki

2007’de vefat eden gazeteci Ufuk Güldemir’in eşi Gaya Güldemir ile sevgilisi Alpay Başaran, yeni yıla Nişantaşı’nda girdi. Ciddi bir ilişki yaşadıklarını söyleyen Başaran, Gaya Hanım’ı çok sevdiğini ve saygı duyduğunu söyledi.


Ivana ‘Sert’ kadındır

Boşanma davaları süren Ivana Sert ile tekrar barışacakları dedikodularıyla gündeme gelen Yurdal Sert de yeni yılı Nişantaşı’nda karşılayanlar arasındaydı. Ivana Sert’in yılbaşı için Belgrad’a gittiğini söyleyen Yurdal Bey, barışma haberleriyle ilgili, “Gönül tekrar bir araya gelelim istiyor. Ama Ivana, biraz sert ve zor kadındır” dedi.

*

Yılbaşı klasiği

Haberin Devamı

İş ve sanat dünyasından bir çok ünlü isim, her yıl olduğu gibi yeni yılı Nişantaşı Park Şamdan’da kutladı. Aralarında Buket-Hayrettin Taşdelen, Aslı-Altuğ Başar, Birnur-Selim Gazioğlu, Elif-Okan Tapan, Lili Garih ve Canan İmer gibi ünlü isimler saatler 00.00’ı gösterdiğinde birbirlerine sarılarak 2012’ye merhaba dedi.

*

Susamış

Yasemin Kozanoğlu, yeni yıla yalnız girdi. Yılbaşı gecesi Anjelique’e gelen Kozanoğlu, geç saatlere kadar arkadaşlarıyla eğlendi. Mekandan tek başına ayrılan Kozanoğlu’nun mekandan çıkarken elindeki şu şisesi dikkat çekti.


Nişanlıyla Bebek turu

Hande Ataizi, yeni yıla Amerikalı nişanlısı Benjamin Harvey ile girdi. Akşam saatlerinde Bebek’teki bir kafede baş başa yemek yiyen ikili, daha sonra Ortaköy’deki Anjelique geçerek sabahın ilk ışıklarına kadar mekanda kaldı.


KISA KISA


GECE KUŞU

Sabaha kadar eğlence
Yılbaşının en ilginç partilerinden biri Tarkan Ahmet’in organizasyonu ile Gayrettepe’deki Masquerade adlı mekanda yapıldı. Konuklar, çılgın dans şovları, kapıdaki misafirleri ağırlayan sanatçılar ile tüm gece Dj’lerin canlı performanslarıyla yeni yıla girdi.

Yazarın Tüm Yazıları