Kabus Bitti

Bitti. İlk yarıda bitti şampiyonluk şansıda bitti. Matematiksel olarak devam ediyor ama liderle puan farkı 14 e çıktı. Yapılan birçok yıldız transfer, getirilen kariyerli hocada Beşiktaş' ı kurtarmaya yetmedi.

Yazık oldu. Elde un var, ÅŸeker var ama helva yapılamıyor çünkü bunu yapacak usta yok. Schuster helva yapmayı bilmiyor.   Â
    Â
Schuster'e şimdilik birşey demiyorum. Haklı olduğu ve mazeret gösterebileceği birçok neden var. Peki bu sakatlıklar düzeldiğinde ve takıma takviye yapıldığında sonuçta değişen birşey olmazsa, o zaman kimi eleştireceğiz. Haftalardır sakatlıklarla boğuşuyor bu takım. Başkan bu sezon bir hastane açsaydı valla sırf Beşiktaş'lı oyunculardan paraya para demezdi.
 
Beşiktaş cezası nedeniyle Antalya'da Gaziantepspor'la seyircisiz oynadığı maçta berabere kalarak tüm umutlarını yitirdi. Seyircisiz bir maçta amaç da olmuyor. Bakın ilk 45 dakika iki takımda resmen uyuyor. Bu konuya başka bir çözüm bulunmalı. Şiddetin her zaman cezası olsun fakat bu ceza seyirciye kesilmesin. Seyirci çorbanın tuzu, biberidir. Bu tarz yaşanan olaylarda seyircisiz ceza vereceğine takımların puanlarında silmeler yapsınlar. Bakın o zaman Bursa İstanbul'a, Beşiktaş Bursa'ya gider mi ve/veya yönetimler onay verirler mi?
 
Bu kadar sakatlığın olduğu bir sezon hatırlamıyorum. Varsa bilen bana söylesin. Bunun bana göre tek nedeni Carlos Cascallana' dır. Öyleki Ferrari maç öncesi ısınma hareketleri yaparken sakatladı. Buna da yuh artık derler.Carlos Cascallana' yı karşısına alıp bir hesap soran varmı ? Stefano Marrone neden bu takımdan gönderildi hiç anlamış değilim.
 
Bu Tabata Beşiktaş'ın oyuncusu falan değil, olmadı olamazda. Bu adam her maçında rezalet top oynuyor. İstekli ve arzulu da değil. Gönderin gitsin. Tabata' yı göndermek inanın onu bilmem ama Beşiktaş adına çok faydalı bir iş  olacaktır.
 
Ernst ve Guti' nin eksikliği çok ama çok hissedildi. Bu iki oyuncunun takıma katkısı tartışılamaz. Bu Gaziantepspor maçında bariz bir şekilde ortaya çıktı. Ahh Guti ahh. Ne vardı o acemice yaptığın  hareketten dolayı kart görmeseydin.
 
Başkan Demirören, Schuster konusunu bir daha düşünmelidir. Bu kadro ligin en iyi kadrolarından bir tanesidir. Bu kadar kötü bir yerde olmayı asla haketmiyor. Schuster' in Alman inadı malesef Beşiktaş'ı olumsuz etkiliyor. Merak ediyorum; bu Schuster Beşiktaş'tan gönderilse acaba nerede hocalık yapabilir.
 
Kaybedilen 2 puanı artık mesele etmek ve saha içerisinde şu böyle oynadı bu oynamadı demek istemiyorum.
Söylemek istediği sadece bu maçın İnönü'de 30.000 kişinin önünde oynansaydı, nasıl farklı bir havada olacağıdır. Keşke Bursa İstanbul'a hiç gelmeseydi. Her iki takıma da yazık oldu.
Yazarın Tüm Yazıları