İşte Yanal ailesi

A Milliler’in Teknik patronu Ersun Yanal, eşi Şenay Hanım ve oğlu Onur ile Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Kenan Doğulu’nun konserini izledi.

Oğulları Onur’un Doğulu’yu çok sevdiğini belirten Ersun Yanal, ‘Ben konserlere falan çok gitmem. Ailece, Kenan Doğulu’yu hayranıyız. İstanbul’da konser vereceğini öğrenince fırsatı kaçırmak istemedik’ dedi.

Amerikalı yarim

Bozok Gören, eski mankenlerden. Bir dönem Çağla Şikel’in sevgilisiydi. Bu aşkı gözünü kırpmadan Amerika hayalleri için bitiren Gören, geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye döndü. Siyahi sevgilisiyle İstanbul gecelerinde görünmeye başlayan Gören, Ortaköy’deki Anjelique Bar’da eğlendi önceki gece. İkili, el ele terk etti kulübü...

Leyla keyfi

Cihangir’deki gözde cafe Leyla son günlerde sanat dünyasından isimlerin uğrak yeri oldu. Geçtiğimiz hafta sonu da KANAL D’de yayınlanan ‘Dayı’ dizisinin oyuncuları buradaydı. Buket Dereoğlu, kocası, aynı zamanda rol arkadaşı Özgür Özgülgün, Selim Erdem ve Necmi Yapıcı, dizisinin başarısını o gece kutlamak için buluştular.

Bir günde iki adres

Görsel yönetmen Reha Erdoğan ile Hello’nun yazıişleri müdürü Didem Çoksayar, geçtiğimiz gün Bahar Korçan’ın yeni koleksiyonunun tanıtımı için Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki butiğinde verdiği davete katıldılar. Erdoğan davet sonunda soluğu Touch Town’da aldı. Çoksayar ise Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki My Dream gösterisini izlemeye gitti.

Midyeyi çok seviyor

Çağla Şikel, Show TV’nin geçtiğimiz hafta Laila’daki gecesine başrolünde oynadığı ‘Cennet Mahallesi’ adlı dizide giydiği kostümle katıldı. Kapının önünde satış yapan midye dolmacıyı gören Şikel, beş tane midye dolmasını afiyetle satıcının elinden yedi.

Ken’di modeli

BKM’nin düzenlediği Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıkan Kenan Doğulu, kendi markası Ken kostümleriyle bir konser verdi. Açıkhava’yı dolduran izleyicilerin her şarkısına eşlik ettiği Doğulu, ‘Albümdeki her şarkıyı ezbele biliyorsunuz, siz süpersiniz’ diyerek seyirciyi selamladı.

Eski takımını izledi

Diyarbakırspor’da top koşturan Beşiktaş’ın eski futbolcusu Yasin Sülün, sevgilisiyle geçtiğimiz pazar günü İnönü Stadı’ndaydı. Bir zamanlar çimlerinde top koşturduğu stadta, Beşiktaş-Galatasaray derbisini izleyen Sülün, ‘Beşiktaş iyi yolda. Bugün çok iyi mücadele ettiler. Arkadaşlarım morallerini bozmasın’ dedi.

Sevgilisiz gezmiyor

Nur Taşkent, sevgilisi Noella’dan ayrıldıktan sonra her gece yeni bir kadınla gezmeyi tercih ediyor. Gece kulüplerine arkadaşlarıyla giden Nur Taşkent orada tanıştığı kızlarla terk ediyor mekanı. Taşkent, geçtiğimiz gece de Etiler Şamdan’dan, daha önce rastlamadığımız bir kızla çıktı.

Cesaret ister

Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’nde yer alan tanınmış markaların hazırladığı koleksiyonlar, 17 Eylül’de düzenlenen bir galayla tanıtıldı. Proc Medya işbirliği ve Banu Noyan koreografisiyle Omurilik Felçlileri Derneği yararına düzenlenen gecede Asuman Krause, Chantal Nicole Brujin, Gizem Özdilli, Nilay Dorsa, Didem Taslan gibi ünlü mankenler 2004-2005 sonbahar kış sezonunun kıyafetlerini sundular. Dorsa’nın giydiği kıyafet, defileyi izleyenler tarafından alkış aldı.

Çok komiksiniz

Oyuncu Ece Uslu önceki gece, saat 04:00’te yanında iki erkekle birlikte Ortaköy’deki Crystal Bar’a gitti. Eğlenmek için sabahın ilk saatlerine kadar açık olan mekanı tercih eden Uslu, fotoğrafları çekilirken kızdı. Basın mensuplarını fark edince koşarak mekandan uzaklaşan Uslu, yanındaki beylerin isimleri sorulduğunda, ‘Siz ne kadar gülünçsünüz’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları