İkinci kez evet dediler

Türkiye’nin en zengin ve yardımsever kadınlarından merhum Semiha Şakir’in torunu Zeyd Şakir ile Yeşim Karakazan, 2009’da evlenmişti.

Haberin Devamı

Ancak mutlulukları iki yıl sürdü, çift sessiz sedasız boşandı. Eski karı koca, ayrılığa çok fazla dayanamadı, yeniden bir araya geldi. Tekrar evlenmeye karar veren çift, aile üyelerinin katıldığı sade bir nikâh töreniyle birbirlerine bir kez daha “evet” dedi. Şakir ve Karakazan, önceki gün balayına çıktı. Tatillerini İspanya, Fransa ve İtalya’da geçirecek olan çift, umarım bu kez bir yastıkta kocar...

Boşandıktan sonra Vitrin’e çıktı

2008’de evlendiği manken Esra Eron’dan geçen hafta boşanan Murat Aşık, “Arkadaşım” dediği Gökçen Paprika ile dudak dudağa görüntülendi. Boşanmadan bir gün önce Paprika’yla el ele görüntülenen Aşık, fotoğraflarının yayınlanmasının ardından sadece arkadaş olduklarını söylemişti. İkili, önceki akşam da Etiler’deki Vitrin’de obektife takıldı. Dudak dudağa görüntülenen ikili, flaşlar patlayınca ayrıldı. Aşık, fotoğraflarını çeken muhabirlere tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Minik Kalpler üşümesin

Mika-Der (Minik Kalplerle El Ele Derneği), addresistanbul’da ‘New Year Bazaar’ adıyla kermes düzenledi. Yoğun kar yağışına rağmen iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimleri ‘minik kalpler’i mutlu etmek için etkinlikte tezgâh açıp alışveriş yaptı. Kermesten elde edilecek gelir, Bartın Mika-Der Sevgi Köyü’nün tamamlanmasında kullanılacak.

Yazarın Tüm Yazıları