Her şeye rağmen

Belli başarılar elde etmek, kazanmak, işleri tamamlamak veya ilerleme kaydetmek için uygun fırsatlar yakalayabileceğimiz bir gün.

Haberin Devamı

Beklenmedik engeller, entrikalı durumlar ortaya çıksa da gerekli müdahaleleri yapıp yola devam etmemiz, istediğimizi almamızı sağlayacaktır.

KOÇ: Şu sıralar bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Şayet sezgileriniz bu yöndeyse, onlara kulak vermenizde fayda var.

BOĞA:Bazı konular lehinize gelişeceğe benziyor. Eğer olumsuz hisler içindeyseniz, nedenleri üzerine düşünmeli ve gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

İKİZLER: Evinizi, mallarınızı ya da ailenizi ilgilendiren konulara odaklanmanız gerekiyor. Bugünlerde bu konulara göstereceğiniz ilgi boşa gitmeyecek.

YENGEÇ: Amaçlarınız doğrultusunda çalışmalar içine gerebilirsiniz. Yapacağınız sunumların karşı tarafın anlayacağı şekilde olmasına dikkat etmelisiniz.

ASLAN: Hedefleriniz için çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu alandaki ilginç fikirlerinizi biraz değiştirerek gündeme alabileceğiniz bir gündesiniz.

Haberin Devamı

BAŞAK: Özel hayatınızı ilgilendiren konulara istediğiniz şekilde yön verebileceğiniz günlerden birindesiniz. Gereken şeyleri yapmaya başlamanın zamanı.

TERAZİ: Özel yaşamınızı ilgilendiren zor bir konuyu tekrar gündeme almanız durumunda, eskisinden daha kolay şekilde çözebildiğinizi görebilirsiniz.

AKREP: Bugün önemsediğiniz bir planı tekrar gündeme alabilir ve fikir alışverişlerinde bulunarak istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

YAY: Planlarınızı uygulamaya koyarsanız istediğiniz sonuçları almakla kalmayıp, uzun süre etkisini hissedeceğiniz tecrübeler kazanabilirsiniz.

OĞLAK: Çözülmesi zor ya da karmaşık durumlar özel bir gayret göstermeniz durumunda çözüme kavuşabilir ve bu duruma siz de şaşırabilirsiniz.

KOVA: Farkına varmadığınız değerli fikirleriniz olabilir. O uğurda çaba göstermeniz durumunda ne demek istediğim anlaşılacaktır. Düşüncelerinize kulak verin!


BALIK: İlişkiler veya işbirlikleri ön planda. Henüz uygulamaya geçirmek çok kolay olmasa da üreteceğiniz çözümler takdiri kesinlikle hak ediyor.

Yazarın Tüm Yazıları