Haremlik Anadolu’da

Caroline Koç ve ortağı Banu Yentür, Haremlique mağazalarının altıncısını Suadiye’de açtı.

Haberin Devamı

Osmanlı motiflerini modern tarzda ev tekstiline taşıyan marka, 2009’da İstanbul Akaretler’de açılan ilk mağazasının ardından Ankara, Alaçatı, New York, Beyrut ve Riyad’a uzanmıştı. Altıncı mağazası ile yüzünü tekrar İstanbul’a çeviren Haremlique, bu kez kentin birbirinden farklı renklerini barındıran Suadiye’de hizmet vermeye başlarken, Haremlique markasının ortaklarından Caroline Koç, altıncı mağazaları ile yeniden İstanbul’da olmaktan ötürü duydukları mutluluğu belirtti.

Dilekler gerçek oluyor

Capitol Alışveriş Merkezi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği sosyal sorumluluk projesi Dilek Ağacı’na iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri de tam destek verdi. Proje, Artvin, Van, Mardin’den sonra bu yıl Nevşehir’de yapılacak. Dilek Ağacı projesi için bir araya gelen Hatice Aslan, Mert Vidinli, Çağla Gürsoy, Gül Etker ve Didem Ergani, kasım ayının ilk haftası dilekleri teslim etmek üzere Nevşehir’e gidecek.

Haberin Devamı

Striptiz izlediler

“Striptiz Kulübü” adlı film vizyona girmeden önce Hello Dergisi’nin sponsorluğunda gerçekleşen özel gösterimle sinemaseverlerle buluştu. Nişantaşı City’s’deki Citylife sinemalarında yapılan özel gösterime aralarında Rüştü Rençber, Ali Sunal, Salih Saka, İlker İnanoğlu-Zeynep Mutlu ve Bennu Gerede’nin de olduğu iş, sanat ve spor dünyası katıldı.

Güzele ne yakışmaz

Kendi ismini taşıyan markası ile adından söz ettiren modacı Siren Ertan Çarmıklı’yı arkadaşım Cenker Tezel önceki gün Bebek’teki Ebil Kuaför’den çıkarken görüntülemiş. 2005’te Hollywood’un ünlü estetik cerrahı Dr. Francis R. Palmer’ın orantıya göre verdiği ‘güzellik notu’nda 100 tam puan alan ve aldığı notun hakkını vermek için bakımını ihmal etmeyen Siren Hanım, ayağında pedikür terlikleriyle görüntülenince neye uğradığını şaşırmış.

Ekranın jürisi evinin kadını

Şeflerin Düellosu programının jüri koltuğunda oturan Crema Catering’in sahibi Nalan Aksoy, bir anda Türkiye’nin tanıdığı bir isim oldu. Programdaki yerine Ayşe Kucuroğlu’na devreden Aksoy’u önceki gün Bebek’te gördüm. Mutfak alışverişi yaptığını söyleyen Aksoy, “İyi bir ev hanımı ve anneyim. Bize her ne kadar sosyetik deseler de bütün işlerimi kendim yaparım. Çocuklar beni bekliyor, gidip onlara yemek yapacağım” diyerek evinin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Suat Ateşdağlı Frankie’de

Nişanta-şı’ndaki Sofa Otel’in terasında hizmete giren Frankie İstanbul Restaurant Bar-Lounge, bu gece DJ Suat Ateşdağlı ile eğlenceye ev sahipliği yapacak.

Jack Daniel 162 yaşında

Jack Daniel’in 162. doğum günü önceki akşam Beyoğlu The Office Asmalı’da kutlandı. Davetlilerin Jack Daniel’ın heykeliyle hatıra fotoğrafı çektirdiği kutlamada, Jack Daniel Marka Müdürü Selva Aydıner, kutlamaların eylül ayı boyunca süreceğini söyledi.

Uçmaya hazır mısınız?

İçki markası Bacardi, bu akşam Maslak Refresh The Venue’de ‘havaalanı’ konseptli bir parti düzenliyor. Yerli ve yabancı müzikler eşliğinde iki farklı alanda gerçekleşecek partide, yerli sahnede Kemal Doğulu ve İsmail Alper müzikseverlerle buluşurken, Funky C, Emrah İş ve Ersin Aylı ise yabancı sahnede olacak.

Yazarın Tüm Yazıları