MENÜ

et-bulyon

et-bulyon ile ilgili tüm haberleri ve son dakika et-bulyon haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 93 et-bulyon haberi bulunmuştur.

et-bulyon Haberleri

Dondurucu Soğuklarda İçinizi Isıtacak 5 Çorba Tarifi

Dondurucu Soğuklarda İçinizi Isıtacak 5 Çorba Tarifi

Havaların soğuması ile birlikte özlediğimiz çorbalar sofralarda yerini almaya başladı. Çorbalar, farklı sebzeleri bir araya getirerek enfes bir lezzet yaratıyor. İşte Türk mutfağının gözdesi, sofraların en gözde başlangıcı olan 4 çorba tarifi… Her kaşıkta içinizi sıcacık yapacak!

Piti Aşı (Azeri)

Piti Aşı (Azeri)

Size Azeriler ‘in enfes mutfağından harika bir tat sunuyoruz. Denemeden geçmeyin!

Fırın Karnabahar

Fırın Karnabahar

Karnabahar fırında her zaman daha lezzetli! Sizin için hazırladığımız fırın karnabaharı mutlaka denemelisiniz...

Terbiyeli Kereviz

Terbiyeli Kereviz

Hem sağlıklı hem lezzetli kereviz yemeğini kim sevmez ki? Bu lezzetli yemeği bir de bulyonla deneyin...

Mantarlı bulgur pilavı

Mantarlı bulgur pilavı

Size değişik bir pilav alternatifi daha... Mantarlı bulgur pilavı ile sevdiklerinize harika bir akşam yemeği sunabilirsiniz.

Osso Bucco

Osso Bucco

Dana incik hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! Limon ve portakal kabuğu ile siz de bu lezzeti yakalayabilirsiniz...

Kaşarlı Ispanak

Kaşarlı Ispanak

Sizin için hazırladığımız kaşar peynirli ve bulyonlu ıspanak yemeğini mutlaka deneyin!

İsveç köftesi

İsveç köftesi

Size daha önce tatmadığınız kadar leziz bir köfte tarifi sunuyoruz. Çok sevdiğiniz köftenin, bir de İsveç usulünü deneyin!

Bütçenize Uygun Spagetti Bolonez

Bütçenize Uygun Spagetti Bolonez!

Spagetti Bolonez kıymasız olmaz demeyin. Et Bulyon ile hazırladığımız bu enfes Spagetti'yi mutlaka deneyin...

Bulyonlu Mantar Sote

Bulyonlu Mantar Sote

Mantar Sote'yi Bulyonla pişirmeyi denediniz mi?

Kabak Kalye

Kabak Kalye

Kabak Kalyesi'ni Bulyonla pişirmeyi denediniz mi?

Türlü Çorbası

Türlü Çorbası

Türlü'den çorba mı olur demeyin! Çeşitli sebzelerle hazırladığımız bu nefis türlü çorbasını mutlaka deneyin...

Bulyonlu patates oturtma

Bulyonlu patates oturtma

Patates Oturtmasını Bulyonla pişirmeyi denediniz mi?

Pilavlı Patlıcan Burger

Pilavlı Patlıcan Burger

Patlıcanlı pilavı burger haline getirmeye ne dersiniz?

Bademli pilav tarifi

Bademli pilav tarifi

Bademli pilavı bir de Mahmure.com farkıyla deneyin!

Sebzeli talaş böreği

Sebzeli talaş böreği

Enfes bir börek tarifi için tıklayın!

Taze otlu kuzu dolması

Taze otlu kuzu dolması!

Bulyon ile harika bir tarif denemeye ne dersiniz?

Girne köfte denediniz mi

Girne köfte denediniz mi?

Size, bizdiğiniz tüm köfte tariflerini unutturacak nefis bir köfte tarifi öneriyoruz...

Kestane çorbası

Kestane çorbası

Her halini sevdiğimiz kestanenin bir de çorbasını denemeye ne dersiniz?

Marjinal bir tat; Soğan çorbası tarifi

Marjinal bir tat; Soğan çorbası tarifi

Damak tadım farklı tatlara da açık diyorsanız, içine sihirli bulyonlar kattığımız bu lezzete hayır diyemeyeceksiniz!

En leziz bezelye tarifi

En leziz bezelye tarifi

Bezelyenin en nefis halini Mahmure.com farkıyla deneyin!

Nohutlu çıtır pilav tarifi

Nohutlu çıtır pilav tarifi

Yemek yemeyi şölen haline dönüştürmek ister misiniz? O halde bu geleneksel lezzeti bir de Et Bulyon ile deneyin!

Ramazan Sofrası 28. gün çorbası: Etli Erişte Çorbası

Ramazan Sofrası 28. gün çorbası: Etli Erişte Çorbası

Dana eti ve eriştenin kaynaşması, Etli Erişte Çorbası...

Ramazan Sofrası 28. gün yemeği: Etli Bamya

Ramazan Sofrası 28. gün yemeği: Etli Bamya

Kuzu eti ve bamyanın uyumu, Etli Bamya...

Ramazan Sofrası 27. gün yemeği: Firik Pilavı

Ramazan Sofrası 27. gün yemeği: Firik Pilavı

Farklı bir tat arayanlar için, Firik Pilavı...

Ramazan Sofrası 26. gün yemeği: Patlıcanlı Pilav

Ramazan Sofrası 26. gün yemeği: Patlıcanlı Pilav

Pilav ve patlıcan ile tamamlanan mükemmel bir lezzet, Patlıcanlı Pilav...

Ramazan Sofrası 25. gün yemeği: Etli Patates

Ramazan Sofrası 25. gün yemeği: Etli Patates

Kuzu eti ve patates ortaklığı, Etli Patates...

Ramazan Sofrası 18. gün yemeği: Nohutlu Köfte

Ramazan Sofrası 18. gün yemeği: Nohutlu Köfte

Nohut ve köftenin kaynaşması, Nohutlu Köfte...

Ramazan Sofrası 5. gün ana yemeği: Tas Kebabı

Ramazan Sofrası 5. gün ana yemeği: Tas Kebabı

Kırmızı et düşkünlerine bir klasik, Tas Kebabı...

Ramazan Sofrası 4. gün yemeği:Fasulye Turşusu Kavurması

Ramazan Sofrası 4. gün yemeği:Fasulye Turşusu Kavurması

Çok lezzetli bir tarif, Fasulye Turşusu Kavurması...

Ramazan Sofrası 1. gün yemeği sebzeli kebap

Ramazan Sofrası 1. gün yemeği sebzeli kebap

Sebze ile etin uyumu, sebzeli kebap...

Koronavirüs sürecinde akıllı telefon fiyatları düşüyor mu

Koronavirüs sürecinde akıllı telefon fiyatları düşüyor mu?

Koronavirüs sürecinde e-ticaret, insert ve reklam promosyonlarındaki fiyat trendlerini ele alan BrandZone verilerine göre; en çok fiyat artışı tuvalet kağıdı, kahve makinesi, kağıt havlu gibi ürünlerde olurken akılı telefon ve elektrik süpürgesi fiyatları ise düştü.

22.04.2020Teknoloji
Brokoliden aldığınız 70 kaloriyle bir ısırık gofretten aldığınız 70 kalori aynı değil

Brokoliden aldığınız 70 kaloriyle bir ısırık gofretten aldığınız 70 kalori aynı değil

Fitoterapi uzmanı ve Milliyet yazarı Dr. Ümit Aktaş, yeni kitabı ‘Yaşam Sevinci’yle huzurlarınızda. Sağlıklı yaşamı bir hayal olmaktan çıkarıp gündelik hayatın bir parçası yapmanın yollarını tarif eden Aktaş, kitabında zararlı olanı şifalı olanla değiştirmek için neler yapabileceğimizi de anlatıyor.

Abdigör köftesi nasıl yapılır İşte Abdigör köftesinin hikayesi ve tarifi

Abdigör köftesi nasıl yapılır? İşte Abdigör köftesinin hikayesi ve tarifi

Yöresel bir lezzet olan Abdigör köftesi, Ağrı denildiğinde ilk akla gelen yemektir. Abdigör köftesinin ülkemizde sıklıkla yapılan diğer köftelerden farkı içeriğinde kullanılan sinirleri alınmış etin macun haline gelene kadar ‘sal’ olarak adlandırılan taş tezgahlarda saatlerce dövülmesidir. Peki, Abdigör köftesi nasıl yapılır? İşte Abdigör köftesinin hikayesi ve tarifi...

Mutfaktaki düşman: Trans yağ

Mutfaktaki düşman: Trans yağ

Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) yeni hedefi trans yağlar. Pasta, kurabiye, bisküvi, pizza, soslar, kızartmalar, şekerlemeler ve daha pek çok gıdada bulunan, farkında olarak veya olmayarak yüksek oranda tükettiğimiz endüstriyel olarak üretilen trans yağların her yıl 540 bin ölüme yol açtığı hesaplanıyor. WHO tam da bu nedenle 2023 yılına kadar endüstriyel trans yağların kullanımdan kaldırılmasını hedefliyor.

6.01.2019Gündem
Yılbaşı hindisinin olmazsa olmazı gravy sosu nasıl yapılır

Yılbaşı hindisinin olmazsa olmazı gravy sosu nasıl yapılır?

Yılbaşına 2 haftadan az zaman kaldı ve yılbaşı sofrası hazırlıkları başladı. Özellikle yılbaşı hindisi pişirmek isteyenler işini kolaylaştırmak ve yemeğini daha lezzetli hale getirmek için püf noktalarını ve ipuçlarını öğrenmeye çalışıyor. Peki iş hindiyi pişirmekle bitiyor mu? Tabii ki hayır! Çünkü yılbaşı hindisi yanında ‘gravy’ adı verilen et suyu sosu olmadan eksik kalır. Peki yılbaşı hindisi için gravy sosu nasıl yapılır? İşte ihtiyacınız olan tüm püf noktalarıyla birlikte nefis bir tarif.

AB duymasın

AB duymasın

“ADIYAMAN mı Urfa mı” tartışmaları bir yana, çiğköfte Anadolu’ya mal olmuş bir yemektir. Kebap sofralarının, siyasi sohbetlerin vazgeçilmez mezesidir.

16.04.2016Gündem
Bu görüntüye kim hayır diyebilir

Bu görüntüye kim hayır diyebilir?

Şahsen yabancı ve gurme bir misafirimi İstanbul’da birkaç lokantaya götürsem biri Baba Söğüş olur. Sakatat yapan lokantanın spesiyalitesi dana yanağı.

Yazar Sonuçları

Fransız mutfağını bu kadar özel kılan ne?

Fransız mutfağının başarısı tesadüfi değil. Tarihi, kültürel ve kurumsal süreçler var bu hikâyenin gerisinde. Her şeyden önce lokanta bir işletme biçimi olarak ilk kez Fransa’da ortaya çıkıyor.

1.12.2019

Pilavınızla fark yaratın

Bu hafta birbirinden lezzetli pilav tariflerini sizlerle paylaşacağım. Bu tarifler, alışılmışın dışında bir yemek masası hazırlamanıza yardımcı olacak.

26.05.2016

Yöresel lezzetler

Yöresel yemekler yapabilmek için illa o yörenin insanı olmanıza gerek yok. Pratik tariflerle istediğiniz şehrin yemeğini yapabilirsiniz. Bugün, İzmir lezzetlerinden birkaç tarif hazırladık.

24.02.2016

Sakata gelmeden aşk baba söğüş

Şahsen yabancı ve gurme bir misafirimi İstanbul’da birkaç lokantaya götürsem biri Baba Söğüş olur. Sakatat yapan lokantanın spesuyalitesi dana yanağı.

20.11.2015

Lorlu ev pidesi-Semsek

Yoğurt ve kabartma tozunu derin bir kaba koyup çatal yardımıyla iyice çırpın.

9.07.2015

Luluk (Mercimekli sulu köfte)

Kıyma, bulgur, reyhan, kırmızı biber, karabiber ve tuzu derin bir kaba koyup macun kıvamına gelinceye kadar, en az 5 dakika yoğurun.

6.07.2015

Köz biberli patates çorbası

Biberleri yıkayıp iyice kurulayın. Fırın ızgarasını 200 dereceye ayarlayıp ısıtın.

21.06.2015