Güzellik sırlarını anlatacak

Olay’in marka elçisi Avustralyalı ünlü moda yazarı Deborah Hutton, markanın yeni ürün tanıtımı için Türkiye’ye geliyor.

Haberin Devamı

Hutton, 2 Eylül gecesi Topaz Restaurant’da gerçekleşecek tanıtım davetinde, güzellik sırlarını paylaşacak.

Çakmağa dikkat

Seben Koçibey, önceki gün ablası Alara Uzan’la buluşmak için İstinye Park’a gitti. Köpeğiyle gittiği alışveriş merkezinde bir kafeye oturup, onları beklemeye başladı. Koçibey, çantasından sigarasını çıkardı. Sigarayı yakmak içinse, mutfak çakmaklarına benzeyen uzun, sarı renkte bir çakmak kullandı.

Tümen manavda

Eser Tümen’in eşi Samra Hanım’a önceki gün İstinye’de rastladım. Yeniköy’de muhteşem bir villada oturan Samra Tümen, mutfak alışverişi için İstinye Park’ın manavını seçmişti. Samra Hanım, alacaklarını tezgahtan tek tek işaret ederek kese kağıdına koydurdu.

İstanbul yine Hola! kapağında

Daha önce de birçok kez İstanbul’a gelen ünlüleri sayfalarına taşıyan yüksek tirajlı İspanyol dergisi Hola!, bu hafta İstanbul’u Luis Miguel ve Genoveva Casanova ile kapağına taşıdı. İspanya’da büyük bir hayran kitlesi olan Meksikalı şarkıcı Luis Miguel ve Alba Düşesi’nin eski gelini, eski Salvatierra kontesi Genoveva Casanova, tatil için küçük bir arkadaş grubuyla İstanbul’a geldi. Şarkıcının özel jetiyle İstanbul’a gelen ekip, Ayasofya Müzesi, Mısır Çarşısı, Kapalı Çarşı ve Dolmabahçe Sarayı’nı gezdi. Ardından aynı jetle Dubai’ye uçtular. Onların bu İstanbul kaçamağı, bu hafta İspanyol televizyonlarında da en fazla takip edilen konuların başında yer aldı.

Aradığını bulamadı

Haberin Devamı

İşadamı Kemal Gülman’ın eşi Feryal Hanım, geçtiğimiz gün İstinye Park’taydı. Alışveriş merkezine gelmesinin nedeni ise, bir arkadaşına hediye arıyor olmasıydı. Şık kıyafetiyle moda dergilerinden fırlamış gibi duran Feryal Gülman, ne yazık ki aradığı hediyeyi burada bulamadı. Arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra da İstinye Park’tan ayrıldı.

Yazarın Tüm Yazıları