Güzellik sırları

Moda ve kozmetik markası Yves Saint Laurent’nin antiaging cilt bakım serisinin tanıtımı, Şebnem Çapa’nın ev sahipliğinde Nişantaşı Park Şamdan’da yapıldı.

Tüm dünyada aynı anda yapılan tanıtımın İstanbul ayağına Feryal Gülman, Güliz Onursal, Yasemin Kamhi, Çiğdem Kayalı, Aslı Kuseyrioğlu, Selma Türkeş’in gibi ünlü isimler katıldı. Markanın Bilişim İletişim Müdürü Caroline Negre’nin de katıldığı toplantıda, ünlü isimlere cilt bakımı, YSL tarafından geliştirilen Glikan teknolojisi ve güzellik tüyoları anlatıldı.

Kızıyla tatilde

Efe Önbilgin, hafta sonu tatilini Deniz Akkaya’dan olan kızı Ayşe ve dostlarıyla beraber Kartalkaya’daki Kaya Palazzo’da geçirdi. Tatil boyunca kızıyla ilgilenen, arta kalan zamanlarda kayak yapan Önbilgin, “Son dönemde sıkça yurtdışına çıktım. Zamanımın çoğu işte ve yolda geçti. Kartalkaya tatili iyi oldu” dedi.

Ayrılık yok

Alara Koçibey, Cem Uzan’dan boşandıktan sonra Eren Morova ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz aylarda ayrıldıkları dedikoduları çıkan sevgilileri önceki gün İstanbul gecelerinde gördüm. Alara Koçibey’in kardeşi Seben Koçibey’in de eşlik ettiği sevgililer, mutlu görünüyordu.

Evlilik yolunda

Manken ve sunucu Nefise Karatay, Yusuf Day ile flört etmeye başlamıştı. Herkesin ayrılacakları gözüyle baktığı sevgililerin ilişkisi, ikinci yılını doldurdu. Pek ortalarda görünmeyen sevgililer, önceki akşam Etiler Günaydın Steak House’da dostlarıyla akşam yemeğinde buluştu. Öğrendiğim kadarıyla evlilik kararı alan sevgililer önümüzdeki yaz nikah masasına oturacak.

Evlilik yok aşk var

Diyetisyen Taylan Kümeli ile oyuncu Gökhan Arsoy, önceki gün Nişantaşı City’s AVM’de objektife takıldı. İlişkilerinin çok güzel gittiğini ve mutlu olduklarını söyleyen sevgililer objektife mutluluk pozu verdi.

Avukatın hafta sonu trafiği

Geçen yaz, İtalyan Fabiola Postacıoğlu’ndan boşanan ünlü avukat Ethem Postacıoğlu, geçen cumartesi günü gündüz saatlerinde Mısırlı olduğunu öğrendiğim kadın arkadaşıyla Nişantaşı Park Şamdan’da başbaşa yemek yedi. Ethem Bey, akşam saatlerinde de Serra Tokar’la Ortaköy Zuma’daydı.
Yazarın Tüm Yazıları