Göğüslerimi büyütmek için ne yapabilirim?

Sevgili ablacığım, bana ancak siz yardımcı olursunuz lütfen bunu esirgemeyin. Çünkü ailemle bile bu durumu konuşamıyorum.

Ben 26 yaşında 1.60 boyunda, 52 kilo bir genç kızım. Sorunum ise göğüslerimin anormal küçük oluşu. 75 numara sütyen bile bana büyük geliyor, artık anlayın durumumu. Ne yapacağımı bilemiyorum. Çünkü gerçekten bu sorun beni çok üzüyor. Sırf bu yüzden evlenme tekliflerini geri çeviriyorum. Açık bir elbise giyemiyorum, yazın denize girmekten kaçınıyorum. Üstelik bu halim, kendime olan güvenimi de yok etti. Acaba estetik ameliyat mı olsam? Ünlü yıldızların, mankenlerin göğüslerine silikon taktırdıklarını duyuyorum. Acaba bu zarar veren bir şey mi, ileride evlenirsem sorun olur mu? Kansere yol açar mı? Ya da göğüslerimi büyütmek için ne yapabileceğimi siz söyler misiniz? Sizin fikrinizi almak istiyorum. Rumuz: Son Umudum Sensin



SEVGİLİ
kızım, sen o mankenlere, sinema yıldızlarına bakma. Onların dünyası bambaşka ve onlar vücutlarıyla, fiziki görünümleriyle para kazanıyor, mesleklerini sürdürüyorlar. Senin illa da kusursuz olman gerekmez. Biraz küçük göğüslü olmanın bir zararı yok. Ancak belki biraz hormon eksikliğin olabilir. Adetlerinin durumunu yazmamışsın. Kilon normal sayılır, fazla zayıf olduğunu sanmıyorum. Ama birkaç kilo alabilirsin. Bir de ellerine birer kiloluk ağırlık alarak, ayaktayken bunları kollarını iki yanına açarak yukarıya, yana, öne getirip götürerek düzenli hareketlerle göğüs kaslarını çalıştırmayı dene. Bu ağırlıkları bir spor merkezinde bulabilirsin. Bulamazsan birer litrelik iki meşrubat şişesini suyla doldurup, ağızlarını kapatarak aynı işi yapabilirsin. Silikon ameliyatının zaman zaman sakıncaları olduğu belirtiliyor. Kanser yapmadığı kanıtlanmış olsa da sonuçta silikon bir yabancı maddedir. Ve bunu yaptıranlar beni affetsinler ama, öyle çirkin ve öyle sahte bir görünüm alıyor ki göğüslerinin, bana kalırsa doğal ve küçük olmaları çok daha hoş. Bu kadar üzülecek, aşağılık kompleksine kapılacak bir şey değil sonunda kızım. Biraz da kendini olduğun gibi kabul etmeye çalışmalısın. Merak etme, zaman içinde evlenip doğum yaptığında, göreceksin bak göğüslerin nasıl büyüyecek? Belki de o zaman, bundan rahatsız olacaksın. Siz genç kızlar, her zaman kendinizde bir kusur bulmaya meraklısınız çünkü.
Yazarın Tüm Yazıları